Merisanu a demisionat din partid si din functia de viceprimar

Viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merisanu a demisionat luni din PSD Vulcan si din functia de viceprimar al municipiului Vulcan.
Decizia sa vine dupã ce a anuntat cã se va înscrie în cursa alegerilor locale si va candida pentru functia de primar din partea partidului Pro România.
“Am demisionat. Unii vor spune cã e prea târziu. Altii cã e prea devreme. Pãrerea mea este cã am fãcut-o în acel moment în care m-am convins cã orice încercare e degeaba. Am demisionat astãzi(nr: luni) din PSD Vulcan si din functia  de viceprimar al municipiului Vulcan. În realitate este o demisie din functia de consilier local. Locul pe care mi l-ati dat voi, toti cei care în urmã cu aproape patru ani ati crezut în mine si echipa în care mã aflam. Vã sunt recunoscãtor si acum. Nu e semn de lasitate cã am plecat. Nu am renuntat la proiectele mele. Doar cã acum stiu foarte bine cã nu poti atinge un obiectiv dacã nici mãcar nu esti ascultat. Asa cum spunea si George Bãltatu, colegul meu, tineretea nu este neapãrat o virtute, dar sigur trebuie sã fie acel act de vointã de a arãta celor care ne urmeazã cã nu e o solutie sã te minti singur spunându-ti cã va veni o zi în care te va asculta cineva.
Nu va veni acea zi dacã amâni decizia. Oamenii care nu au urechi sã asculte astãzi, nu vor avea nici mâine”, a anuntat Cristian Merisanu pe o retea de socializare. Alãturi de acesta au mai plecat  si consilierii locali PSD Stefan Florin Feszner si Emil Sergiu Andras.
“Alãturi de mine au plecat si colegii Stefan Florin Feszner si Emil Sergiu Andras. Vã multumesc încã o datã vouã celor care credeti în mine si ati vãzut ceea ce însemn eu dincolo de calitatea politicã pe care mã obligã conjunctura sã o am pentru a juca în viata comunitãtii. Da, am demisionat, dar voi candida pentru Primãria Vulcan ca sã demonstrez cã echipa mea vrea, poate si stie. Asa cum v-am promis, ne vom tine de cuvânt”, a mai spus Cristian Merisanu

6 comentarii la „Merisanu a demisionat din partid si din functia de viceprimar

 • 9 martie 2020 la 19:44
  Permalink

  Sobolanii rosii parasesc buda psd-ului dotata cu hartie Pufina, pentru cacatoare din fundul curtii a proRomaniei cu ziare, Scanteia Tineretului Comunist, in loc de Pufina.
  Si uite asa se duca toti cacatii pe teva-n jos.

  Răspunde
 • 9 martie 2020 la 19:47
  Permalink

  Candidatura d-tra este o greseala .Personaje ca Anghel ,Merisanu,Marinescu.il vor ajuta pe Ile sa prinda inca un mandat.,Imi place tradarea …dar urasc tradatorii

  Răspunde
  • 9 martie 2020 la 19:55
   Permalink

   Pai in Vulcan mi-se pare ca este singura varianta.
   1. Dintre doi tampiti si puturosi, il alegi pe cel mai putin tampit decat primul.
   Asta obtiune tata, cand tot Vulcanul este rosu cu trandafiri de sus pana jos ! 🙂

   Răspunde
 • 9 martie 2020 la 23:58
  Permalink

  S-a ,,virusat,, PSD, acuma fiecare se orienteaza sa prinda un loc mai bun la alt partid. Asta se intampla de 30 de ani la noi in ROMANIA.

  Răspunde
 • 10 martie 2020 la 07:39
  Permalink

  Pai bah traseistule, daca nu mai prinzi loc in consiliu` sub noua umbrela a partidului, ce faci???
  Te reprofilezi si te faci sofer de TIR….o sa ai o gramada de „prieteni” pe soselele Europei…
  Mare dreptate ai „Duca-se ca nu-i bai”, se duc toti cacatii, pacat ca miroase in urma lor…

  Răspunde
 • 10 martie 2020 la 13:43
  Permalink

  Este un aranjament ordinar tip psdist pentru al scapa pe ile ,acest minunat primar fugarit de prin al doilea mandat de oamenii legii.Daca o sa am dreptate o sa-l vedeti pe merisanu tot vice .Nu au doritt partidele neprietene cu psdeul vulcanean sa aiba un singur candidat pentru a cistiga alegerile.Sau poate este un aranjament cu toate partidele la un loc,acest fapt ma face sa nu ma prezin la vot.VOTATI ile PE VIATA PENTRU CA MAI SUNT CITEVA SPATII COMERCIALE LIBERE IN VULCAN.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.