Mandat reconfirmat în cazul manelistului din Petrosani

Instanta gorjeanã a confirmat solutia Judecãtoriei Târgu Jiu si a respins ca nefondatã contestatia formulatã de S. Daniel, manelistul din Petrosani cercetat într-un doar de plasare de valutã falsã.
Bãrbatul a fost arestat în lipsã, astfel cã mandatul îsi va face efectul de la data la care autoritãtile judiciare vor reusi sã-l prindã. Individul le-a spus anchetatorilor cã se aflã într-un turneu în Germania si Austria, dar si cã va veni în fata instantei de judecatã, lucru care nu s-a mai întâmplat.
Bãrbatul a fost însã reprezentat la instantã de cãtre avocatul sãu si este cercetat pentru sãvârsirea infractiunii de punere în circulatie de valori falsificate. Alti trei bãrbati din Alba si Timis au fost arestati în dosar, dupã ce ar fi fost prinsi cu peste 90.000 de euro falsi.
„Acesta s-a deplasat în municipiul Târgu-Jiu si a pus în circulatie bancnote euro falsificate si are acelasi grad de participatie ca si ceilalti inculpati care au fost anterior arestati preventiv”, au precizat procurorii.
Anchetatorii spun cã între manelistul din Petrosani si ceilalti inculpati au existat întelegeri cu privire la bancnotele euro false plasate pe piatã.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.