Consiliul Judetean Hunedoara a demarat un audit, imediat dupã ce, la postul la care s-a difuzat  emisiunea România, te iubesc, cei de aici au fost acuzati cã ar obstructiona lucrãrile.
Acum, reprezentantii institutiei spun cã, rezultatele controlului au scos la ivealã mai multe aspecte inexacte, iar responsabilii vor fi dati pe mâna justitiei, pentru cã ar fi denigrat întreg judetul cu  depozitiile lor.
O persoanã care nu a vrut sã îsi decline identitatea a vorbit la emisiunea ce demasca baronii din judetul Hunedoara despre lucrãrile pe care acestia le receptioneazã, dar care nu existã. Asta a fãcut ca forul judetean sã cearã, imediat dupã emisiune, un audit, Consiliul Judetean Hunedoara neavând corp de control. Ce a rezultat, ne explicã administratorul public al judetului Hunedoara, cel care a si fost incriminat de o filmare în care zbiera la o angajatã. „Am intrat de  marti în posesia rezultatului auditului fãcut în urma emisiunii de la o televiziune centralã. Nu voi da acolo rãspuns, ci hunedorenilor.  Au fost întrebati si reprezentantii de la drumuri si cei de la investitii. Li s-a spus sã rãspundã dacã sunt lucrãri plãtite si nefãcute, dacã sunt lucrãri cu acte în urmã, ori plãtite în avans. Fiecare a dat cu subsemnatul. Din toate acuzatiile, niciuna nu este realã. Vom vedea dacã CJH a fost vãduvit prin declaratiile acelei anonime si vom cere, printr-un judecãtor, televiziunii, sã spunã cine este acea anonimã”, a spus Costel Avram, administrator public al judetului Hunedoara, care a apãrut în materialul filmat de la Pro tv.
Consiliul Judetean a cerut auditul doar pentru cã a fost adus în discutie la Pro TV, iar acum spun cã problemele nu se regãsesc în teren. Cei de la Deva îsi rezervã dreptul de a actiona în instantã acea persoanã care a tinut sã fie anonimã.
Diana Mitrache