Încã un parc din Lupeni îsi va schimba, total, aspectul. Este vorba de parcul situat în zona fostei Scoli Generale Nr.5, din municipiul Lupeni.
Autoritãtile locale au semnat contractul pentru reabilitarea si modernizarea parcului. ”Parcul de lângã Scoala gimnazialã nr. 5, chiar dacã este unul cu o suprafatã nu foarte mare, se bucurã de interesul cetãtenilor, îndeosebi al celor în vârstã care vin aici pentru odihnã si rec recreere. Ne propunem ca prin investitiile pe care le vom derula în aceastã primãvarã, sã aducem si acest parc la  standardele de calitate pe care le asteaptã cetãtenii si am demarat deja, în acest scop, un proiect care va aduce  elegantã acestui obiectiv”, a declarat primarul Lucian Resmeritã. Potrivit primarului Lucian Resmeritã acest parc urmeazã sã intre în reabilitare si modernizare încã din zilele imediat urmãtoare
Conform proiectului, zona îsi va schimba total aspectul. Se va moderniza locul, vor fi montate bãnci, dar se va amenaja si o pitoreascã zonã verde. De asemenea, se vor realiza si alei pietonale si zone de recreere atât pentru cei mari, cât si pentru cei mici. În ultima perioadã, mai multe zone verzi din localitate au fost sau urmeazã a fi modernizate. Sunt proiecte ample în derulare menite a schimba total aspectul localitãtii.
Cosmin BACIU