Presedintele TSD Hunedoara si-a dat demisia

Presedintele TSD Hunedoara, George Bãltatu, a plecat din PSD. Acesta spune cã nu se mai regãseste în formatiunea politicã condusã de Laurentiu Nistor.
”Tineretea nu este neapãrat o virtute, dar cu sigurantã trebuie sã fie un manual de bune practici în orice domeniu activãm fiecare. Meseria mea de bazã, cea de avocat, mã obligã sã pledez pentru aflarea adevãrului. Si de la asta nu voi face rabat! Am fost pânã astãzi presedintele tinerilor sociali democrati din judetul Hunedoara. Spun am fost, pentru cã mi-am înaintat astãzi demisia din aceastã functie. Din aceastã functie si din PSD. Le multumesc colegilor mei tineri din TSD Hunedoara pentru tot ceea ce am construit împreunã. Uneori, atunci când nu te mai regãsesti, în marea familie a PSD Hunedoara, este mai bine sã pleci si sã închizi usa. Eu asta am fãcut astãzi, pentru cã familia ne-a devenit în timp una de-a dreptul vitregã!
Ne-a abandonat pentru interesele strãinilor la ,,poarta bogatilor”! Decizia mea este una cântãritã cu multã atentie, timp de câteva luni, în care am încercat din rãsputeri sã contribui la o formã de a face politicã centratã spre alte viziuni si perspective administrative!”, spune George Bãltatu, fost presedinte al TS Hunedoara.
George Bãltatu este din municipiul Vulcan. Acolo existã probleme între aripa tânãrã si cea a seniorilor din Partidul Social Democrat. Rupturile sunt deja evidente între cele douã tabere. De altfel, George Bãltatu a decis sã îl sustinã pe Cristian Merisanu la alegerile locale care vor avea loc în vara acestui an. Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan, a anuntat cã va candida din partea Pro România.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Presedintele TSD Hunedoara si-a dat demisia

  • 4 martie 2020 la 20:02
    Permalink

    Ce abureli!Cica avocatul pledeaza pentru aflarea adevarului.Nu domnule,avocatul pledeaza pentru interesul clientului,pentru castigarea cauzei!Nu sunt putini avocatii foarte buni,care castiga procese,prin eludarea adevarului!Asta inseamna sa fii mafiot,pardon,avocat(adevarat)!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.