Costel Avram – presedinte la PNL Petrila

Fostul lider al PRM Hunedoara, Costel Avram, dat afara din partid de Corneliu Vadim Tudor in luna septembrie, s-a inscris in PNL.

Avram si-a depus adeziunea zilele trecute la Organizatia PNL Deva si deja a primit o insarcinare de la biroul judetean. Pentru ca este din Valea Jiului, Costel Avram, a fost numit ieri presedinte interimar la PNL Petrila si are misiunea de a se ocupa de partid si de organizarea alegerilor interne pentru sefia organizatiei.

„Am spus ca voi face politica, nu am putut merge cu Partidul Romania Mare, dar merg sa fac politica cu PNL, partid care prin munca liderilor sai in trecut, au facut Romania Mare”, a declarat Avram. Acesta spune ca saptamana viitoare se va intalni cu membrii organizatiei de partid din Petrila si nu crede ca vor fi probleme in al accepta. „Sarcina mea este sa ma ocup de organizarea alegerilor interne, nu vad de ce ar fi probleme”, a mai precizat fostul lider PRM.  Costel Avram a anuntat inca de la excluderea din PRM ca se va inscrie intr-un partid si a recunoscut ca este apropiat de PNL si de liderul Mircea Molot, cu care a colaborat strans pe perioada cat a ocupat functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara.

Maximilian Ganju

Advertisements

3 comentarii la „Costel Avram – presedinte la PNL Petrila

 • 12 noiembrie 2012 la 11:14
  Permalink

  Gogomanul din Pascani sef din PNL. Cred ca bratienii se intorc in mormant.

 • 12 noiembrie 2012 la 21:44
  Permalink

  Hai mai „soric”, recunoaste,dar dupa cateva clipe de meditatie, ca e un castig pentru PNL Petrila…Ai putina rabdare si vei vedea schimbarea….Avram pe langa faptul ca e moldovean ramane totusi un politician iscusit…stiu, va ridica acum trendul partidului si al USL-ului…nu numai la nivel de Petrila…o schimbare reusita!!!

 • 13 noiembrie 2012 la 00:04
  Permalink

  Mare hotoman MOLOT asta,tot a reusit el sa aduca gunoiul la Petrila.

Comentariile sunt închise.