Socant! Pui de cãtel pusi în pungã si aruncati în râu

Asociatiile care se ocupã de protejarea animalelor fãrã stãpân au publicat imagini socante.
Doi cãtelusi au fost pusi într-o pungã cu o cãrãmidã si aruncati în apele Jietului. Cei de la Asociatia Patru Lãbute Solace for Strays sustin cã cel care a comis acest lucru este un criminal.
”Un criminal e în libertate, a condamnat la moarte sigurã aruncând doi cãtelusi mici într-o pungã si pentru a fi siguri cã nu se pot salva, le-a introdus si o cãrãmidã în pungã. Asta pescuiesc oamenii în Jiet Petrila, pentru cã Primãria nu e deschisã sã aibã niciun fel de colaborare cu noi. Am cerut un teren pentru a construi un loc pentru ei, am fi fãcut asta cu ajutorul oamenilor, din propriile fonduri dar ne-au promis si promisiuni au fost. În timp ce bietele suflete sunt ucise cu bestialitate, cu nepãsare si sânge rece autoritãtile dorm! Iar pe nemernicul care a fãcut aceastã nenorocire îl rog sã-mi cedeze cãtelusa sau s-o ducã la sterilizare!”, spun cei de la Asociatia Asociatia Patru Lãbute Solace for Strays Valea Jiului, precum si întreg judetul Hunedoara se confruntã cu o problemã în ceea ce priveste gestionarea  maidanezilor. În cazul de fatã, reprezentantii  asociatiei exclud cã e vorba de maidanezi.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Socant! Pui de cãtel pusi în pungã si aruncati în râu

  • 2 martie 2020 la 07:14
    Permalink

    desi e de plans, imi vine sa rad. credeam ca toata lumea stie asta: asa fac momarlanii de secole, nu de azi-maine. adica, pe bune?!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.