Bugetul CJ Hunedoara, supus spre aprobare

Bugetul de venituri si cheltuieli al Consiliului Judetean Hunedoara pentru anul în curs, dar si estimãrile pentru anii 2021-2023 este supus spre aprobarea consilierilor judeteni.
Documentul prevede venituri în valoare de 273.148,08 mii lei, în timp ce cheltuielile sunt estimate la 309.377,82 mii lei.
Potrivit documentului, deficitul în sumã de 36.229,75 mii lei va fi acoperit din excedentul bugetar. Cheltuielile prevãzute în buget reprezintã limite maxime care nu pot fi depãsite. Angajarea si efectuarea cheltuielilor se prevãd în cadrul limitelor aprobate, iar modificãrile limitelor de cheltuieli se vor efectua în baza procedurilor legale.
Printre cheltuieli, CJ Hunedoara alocã din bugetul aferent acestui an suma de 12.000 de lei pentru ”studiu de calitate a aerului din judetul Hunedoara si acordarea de asistentã tehnicã pe toatã durata de elaborare a planului de mentinere a calitãtii aerului pentru judetul Hunedoara”.  Alti 90.000 de lei sunt alocati pentru ”studiul de fezabilitate si avize aferente obiectivului de investitii ”Iluminat exterior clãdire Consiliul Judetean Hunedoara”.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Bugetul CJ Hunedoara, supus spre aprobare

  • 25 februarie 2020 la 19:23
    Permalink

    Vrem modernizarea asfaltarea tuturor drumurilor judetene din Valea Jiului ! Valea Jiului a votat tot timpul cu PSD (30 de ani) la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.