Vandalizatã la doar o sãptãmânã de la inaugurare

Sala de asteptare modernã, inauguratã sãptãmâna trecutã în statia CFR de la Petrosani  a fost deja vandalizatã.
Deocamdatã, persoanele care au fãcut asa ceva nu au fost identificate, însã, personalul statiei spune cã nu se astepta la asa ceva si nu în asa de scurt timp.
„Nu mi-a venit sã cred, când am vãzut cã, din baia femeilor, lipsea etajera de sticlã. Nu cred cã s-a distrus atât de repede. Ori poate au luat-o cu bunã stiintã”, a spus unul dintre angajatii statiei CFR Petrosani. Etajera a fost înlocuitã pe cheltuiala celor ce amenajeazã acum încãperile, însã, în  acest ritm, întreg efortul constructorilor pare în zadar.

Sala de asteptare a fost inauguratã în 17 februarie si lucrãrile fac parte din rândul celor ce au reconsolidat întreg ansamblul arhitectural al statiei de asteptare din gara CFR Petrosani.  Statia CFR Petrosani împlineste, la finele lunii august, 150 de ani de la  construirea ei, iar  când  s-a sãpat fundatia gãrii, au fost gãsite aici monede dacice. Locul ar putea prinde valoare si din acest punct de vedere, Rãmâne doar la latitudinea noastrã sã vorbim urmasilor nostri despre asta, iar cei de la garã, au un proiect în acest sens.  Pânã atunci, însã, totul este la mâna celor ce tranziteazã acest loc, pentru cã sala este deschisã doar atunci când vin trenuri si nu este permis accesul oamenilor fãrã adãpost, asa încât nu se pune problema ca vreun om al strãzii sã fi produs stricãciunile.
Diana Mitrache

8 comentarii la „Vandalizatã la doar o sãptãmânã de la inaugurare

 • 24 februarie 2020 la 19:33
  Permalink

  Camare de supraveghere la intrarile de la baie in sala de asteptare peron, etc.
  Babuinii care au vandalizat, furat, pot fi prinsi usor daca se vrea. Astea sunt bastinasi de-ai nostrii care cunosc mersul prin gara. Daca cautati duminca la targul de vechituri o sa gasiti si etajera de sticla la vanzare. Pot sa faca pariu cu ori si cine.
  Daca mai exista politia TF, puturosi ai trebuie pusi sa patruleze nu sa frece menta prin birou.
  Daca o tine tot asa, au sa dispara in scurt timp si usile si geamurile fara ca cineva sa stie ca au fost furate. Colorati din colonie isi fac treaba si prostii platesc.
  Gara din Petroani este inca in epoca locomotivelor cu aburi din toate puctele de vedere, ca multe alte gari din tara asta de cacat.

  Răspunde
  • 25 februarie 2020 la 11:04
   Permalink

   de cacat esti tu si cei ca tine, nu tara, dobitocule

   Răspunde
   • 25 februarie 2020 la 12:31
    Permalink

    Ba cacat de PSD-ist, voi sunteti singuri labari care nu vedeti cacatul pe care l-ati facut in 30 de ani de de la revolutie pe care a confiscat-o tovasul ILiescu. Alt jegos penal !
    Voi nu intelegeti in ce jeg ati bagat tara asta ?
    Prostule PSd-ist, ai impresia ca tara asta este in regula ?
    Inseamna ca esti mai prost decat te crede nevastata.
    Toata tara asta este o mizerie pe unde v-ati lasat oamenii vostri de partid.
    T’ai dracu de comunisti imputiti si prosti.

    Răspunde
 • 24 februarie 2020 la 19:46
  Permalink

  Avem politie platiti foarte bine din bani nostri publici si ii rugam sa pazeasca , sa patruleze , nu sa stea in birouri .

  Răspunde
  • 26 februarie 2020 la 12:04
   Permalink

   tiganii sunt sustinuti de primar ptr voturi

   Răspunde
 • 25 februarie 2020 la 08:23
  Permalink

  Bai si curatenie va trebuie voua, ma nespalatilor?!

  Răspunde
 • 25 februarie 2020 la 11:01
  Permalink

  Domnule primar, eu cred ca impreuna cu politia veti putea pune capat acestor huligani. In tot Petrosaniul se distruge si se fura tot ce se poate fura…puneti camere, dati amenzi mari( asa va avea si primaria mai multi bani in buget) daca nu au cu ce plati….nu-i nimic, munca in folosul comunitatii, ii puneti sa faca orice, nu conteaza ca este greu, si trebuie sa se stea langa ei, ca langa detinuti. Eu cred ca in tarile civilizate nu s-au nascut toti civilizati, uni au fost obligati.Poate nu se va rezolva peste noapte problema, dar cu timpul,cu rabdare , eu cred ca se poate.

  Răspunde
 • 25 februarie 2020 la 23:03
  Permalink

  Pai e foarte simplu,la ghiolbani nu se potriveste nici un fel de modernizare.Astia îs obisnuiti cu pisatul in boscheti si scuipatul semintelor pe jos stil Margelatu.Cat despre apelul ca politia sa-si faca datoria ,e frectie la un picior de lemn,adica pentru cine nu intelege,inutil.Camere de luat vederi si poli?ie activa e pentru tari civilizate nu pentru babuini….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.