ANUNT privind acordarea unor pachete cu ajutoare, pe liste suplimentare in cadrul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD)

Având in vedere numarul de pachete cu produse de igiena ramase in stoc dupa distribuirea catre persoanele aflate pe listele initiale.
Primaria Municipiului Lupeni anunta faptul ca, in perioada 20.02 – 28.02.2020 se primesc cereri pentru inscrierea pe listele de suplimentare pentru urmatoarele categorii de persoane:

1. Copiii cu handicap grav si accentuat cu domiciliul/resedinta in municipiul Lupeni.
2. Adultii cu handicap grav si accentuat cu domiciliul/resedinta in municipiul Lupeni, care nu realizeaza alte venituri in afara de indemnizatia de handicap primita de la DGASPC, respectiv 500 lei/handicap grav, 375 lei/handicap accentuat.
3. Persoana / persoane in situatie temporara de dificultate, respectiv victime ale calamitatilor, victime ale violentei domestice, ramasa fara locuinta sau si alte situatii asemanatoare si care se afla in situatii deosebite de vulnerabilitate.

Inscrierea pe liste se va face numai pe baza de cerere cu prezentarea de copii de pe actul de identitate si documente doveditoare:
1. Pentru copiii cu handicap documentul doveditor il reprezinta certificatul de handicap valabil la data intocmirii listelor (prezentat in xerocopie);
2. Pentru adulti cu handicap documentul doveditor il reprezinta certificatul de handicap valabil la data intocmirii listelor (inclusiv anexa la acesta) prezentat in xerocopie;
3. Pentru persoanele aflate in conditii de vulnerabilitate, inscrierea in liste se va face dupa finalizarea anchetei sociale

De mentionat faptul ca distribuirea pachetelor cu produse de igiena se va realiza numai in limita stocului disponibil, pâna la epuizarea lui.

ATENTIE: Cererile insotite de copii de pe actele de identitate si documente doveditoare, se depun in perioada 20.02 -28.02.2020, la Directia Asistenta Sociala din cadrul Primariei municipiului Lupeni, str. Revolutiei nr. 4.
Distribuirea pachetelor cu produse de igiena, pe baza listelor suplimentare se va face incepand cu data 02.03.2020.

PRIMAR
MARIUS LUCIAN RESMERITA

3 comentarii la „ANUNT privind acordarea unor pachete cu ajutoare, pe liste suplimentare in cadrul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD)

 • 21 februarie 2020 la 21:21
  Permalink

  Pentru ce pune-ti poza cu milogul asta?

  Răspunde
 • 21 februarie 2020 la 21:42
  Permalink

  ptr campanie electorala,sa le intre bine in cap cine le da faina,zahar,ulei

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.