Petrosani: Se extinde reteaua de gaz metan

Reteaua de gaz metan din municipiul Petrosani se extinde. În momentul de fatã se lucreazã pe mai multe strãzi din localitate. Mai sunt strãzi care trebuie racordate la reteaua de gaz metan.
”Vom ajunge cu gazul si pe strada Lotrului, din cartierul Colonie. Am vorbit si cu cei de la Eon si studiul este gata si magistrala de gaz se va trage pânã în luna mai. Am alocat în buget suna de sapte miliarde de lei vechi pentru aceastã lucrare cu cei de la E-On pentru a extinde reteaua de gaz în cartierul Colonie”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Municipiul Petrosani este racordat în mare parte la reteaua de gaz metan. Mai sunt câteva strãzi lãturalnice unde trebuie introdus acest serviciu.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Petrosani: Se extinde reteaua de gaz metan

  • 21 februarie 2020 la 10:36
    Permalink

    in partea de sus a coloniei vorbesc de strazile alexandri cogalniceanu jiului sarmisegetuza etc etc unde nu e asfalt faceti un efort domn primar si extindeti aceasta retea de gaze ati declarat ca doua strazi vor fi asfaltate anul acesta lucrati cu cap nu romaneste gazul si asfaltul alfel e bataie de joc sa spargi totul intelegeti daca mai aveti omenie in dumneavoastra ca gazul este vital pe viitor in aceasta zona carbune ce era baza pana acu ciuciu e pa iar lemnele de la bisnitarii locali ajung cu pretul la cer

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.