Învãtãmânt SMART în Lupeni

O prioritate a autoritãtilor locale de la Lupeni este modernizarea tuturor scolilor de pe raza localitãtii.
Astfel, elevii si dascãlii vor avea conditii moderne pentru desfãsurarea activitãtii didactice. Se are în vedere reabilitarea clãdirilor prin anvelopare termicã. Astfel se sporeste eficienta energeticã. În plus, în cadrul proiectelor derulate pe fonduri europene si interioarele unitãtilor de învãtãmânt vor fi modernizate, iar clasele dotate cu cele necesare.
“Toate scolile sunt prinse pe fonduri europene la ADRVEST. Sutn incluse sãli de sport, terenuri de fotbal, digitalizarea, scoli SMART. Toate scolile din Lupeni vor intra în reabilitare pe fonduri europene. Undeva la peste 600 de miliarde de lei vechi vom învesti în scolile din localitate”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  Este avutã în vedere si modernizarea  atelierelor Liceului tehnologic din localitate. Penru edili este important ca elevii sã aibã baze temeinice.
”Liceul Tehnologic va fi foarte modern. Vom moderniza sãlile de clasã, laboratoarele. tinem foarte mult sã avem  ateliere de lucru, fiind un liceu de meserii”,  a mai spus sursa citatã. Pentru  implementarea acestor proiecte edilii de la Lupeni au accesat  fonduri europene, dar si guvernamentale. Printr-un act  educational de calitate se asigurã o dezvoltare armoniasã a copiilor.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Învãtãmânt SMART în Lupeni

 • 21 februarie 2020 la 11:25
  Permalink

  Faceti, faceti multe scoli, ca ramaneti doar voi (bogatasi, chiaburi, mosieri, parveniti si scapatati) si copii vostri, beizadele cu milioane de la parinti, impreuna cu pensionarii mineri care au copii si nepotii in alte tati.
  Copii vostri vor invata in scoli moderne dar nu vor avea pe cine sa mai conduca (fure). Pe momarlani nu poti sa-i furi, ca astia nu sunt prosti.
  Vom vedea daca vom avea noroc de o rascoala sau vom avea ghinion si parte doar de resmerita? Dar, sa speram ca orice resmerita va fi inabusita.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.