Este pãtania unui bãrbat din Brãnisca, de 59 de ani, care si-a uitat masina deschisã în parcarea unui  magazin din Deva. Hotii l-au pândit si i-au furat 3000 de lei.
Anchetatorii spun cã pãgubitul îsi încãrca în masinã cumpãrãturile pe care le fãcuse la magazin si n-a dat atentie se ce întâmplã în fata masinii. Când a constatat cã i-a dispãrut borseta în care avea banii si care fusese lãsatã pe locul pasagerului din fatã, omul a cerut ajutor politistilor.
”În urma cercetãrilor, au identificat si retinut pentru 24 de ore, un bãrbat de 34 de ani, din judetul Dâmbovita, cu privire la care efectueazã cercetãri  pentru sãvârsirea infractiunii de furt reclamate. Politistii au stabilit cã acesta a  actionat cu complicitatea unui alt bãrbat, de 29 de ani, tot din  judetul Dâmbovita, profitând de faptul cã portierele masinii nu erau neasigurate, iar posesorul borsetei nu era atent”, a precizat IPJ Hunedoara. Suspectul furtului a retinut si dus în Centrul de Retinere si Arestare Preventivã Hunedoara, urmând sã fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventivã.
Maximilian Gânju