Angajatii Spitalului municipal din Lupeni vor avea vestiare noi. Dincolo de calitatea actului medical destinat pacientilor si confortul acestora, reprezentantii unitãtii medicale investesc si în confortul cadrelor medicale.
În ultimii ani, spitalul din Lupeni a cunoscut o modernizare continuã. S-au achizitionat aparate  medicale performante, s-au modernizat saloanele si cabinetele medicale. Acum, se achizitioneazã vestiare pentru angajati. 136 de  astfel de vestiare urmeazã a fi achizitionate pentru Spitalul municipal Lupeni.
Pentru conducerea unitãtii medicale, dar si reprezentantii administratiei locale din municipiul Lupeni este prioritarã  asigurarea unui act medical de calitate.
”Sigur cã noi nu avem la Lupeni un Spital mare, cum sunt spitalele de urgentã de la Deva sau Petrosani, ori cele de la Timisoara sau Bucuresti, dar în mare parte reusim sã rezolvãm aici numeroase pobleme de naturã  medicalã cu care se confruntã nu dar cetãtenii din municipiul Lupeni, ci si cei din Vulcan sau Uricani,  precum si turistii care vin în zona noastrã si care mai au parte, din nefericire, si de probleme care necesitã intervetia medicilor. Lupeniul si, în general Valea Jiului are o populatie cu o vârstã medie destul de înaintatã iar conditiile gele de muncã în care au lucrat acesti oameni îsi pun amprenta si asupra sãnãtãtii lor. De aceea, medicii specialisti sunt foarte solicitati si la Lupeni, iar eu nu pot decât sã apreciez modul în care acestia rãspund nevoilor pacientilor pentru acordarea de consultatii, pentru diagnosticare si tratament al diverselor boli în cadrul Spitalului  nostru”, aratã primarul Lucian Resmeritã.
Primãria municipiului Lupeni si Consiliul local vor continua sã acorde sprijinul cuvenit si necesar pentru ca aceastã unitate medicalã sã-si îmbunãtãteascã constant calitatea serviciilor oferite. Deja, la începutul acestui an, au fost fãcute demersuri pentru ca la Spitalul din Lupeni sã fie deschisã o linie de gardã la domiciliu pentru specializarea ortopedie-traumatologie.”Consider aceasta ca fiind beneficã nu doar spitalului, ci si potentialilor beneficiari. Stim cu totii cã, în sezonul de iarnã mai ales, statiunea Straja este animatã de un numãr foarte mare de turisti ce practicã sporturile de iarnã, fapt care aduce, din pãcate, si un numãr mare de traume. Întrucât statiunea noastrã a început sã fie din ce în ce mai cãutatã si animatã si pe timpul verii, când sunt numeroase tabere si competitii, înfiintarea acestei linii de gardã este beneficã atât pentru siguranta noastrã, a tuturor, cât si a oaspetilor nostri, care vin la Straja”, a mai spus primarul Lucian Resmeritã.
Cosmin BACIU