Locuintele ANL de la Lupeni ar putea fi date în folosintã în acest an. Constructorul lucreazã deja la partea de interioare.
Noul bloc ANL din Lupeni va dispune de 45 de unitãti loactive destinate închierierii.
“La blocul ANL se lucreazã intens. Echipa a început de acum douã sãptãmâni sã lucreze la interioare. Tot ceea ce înseamnã lucrãri de  interior se lucreazã intens. Lucrãrile sunt plãtite la zi, iar constructorul este în grafic. La finalul acestui an este posibil sã  repartizãm aceste locuinte”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. Autoritãtile locale vor trebui sã asigure accesul la utilitãtile publice, dar si sã amenajeze zona din vecinãtatea blocului ANL.
“Nouã ne revine misiunea de a repara tot ceea ce este de jur împrejur, de a introduce reteaua de apã si canalizare, de utilitãti”,  a mai spus sursa citatã. Blocul este construit în vecinãtatea celorlalte douã blocuri ANL din Lupeni  si acolo se vor muta cei care au depus cereri  pentru atribuirea unei locuinte în acest oras.  În celelalte douã blocuri ANL din Lupeni, gradul de ocupare este de 95 %, pentru cã, spune  primarul, acolo sunt câteva garsoniere neocupate, iar cererile vin de la oameni cu familii numeroase.
Cosmin BACIU