Tânãrul trimis în judecatã pentru omor calificat le-a cerut magistratilor sã-l scoatã din arest. Vulcãneanul  se aflã în detentie încã de anul trecut, imediat dupã ce a comis o crimã înfiorãtoare.
Titis George (31 de ani) si-a urmãrit si ucis fosta iubitã, o tânãrã de numai 20 de ani. Bãrbatul este de loc din Lupeni, la fel ca si tânãra ucisã, iar ancheta a arãtat cã si-a premeditat fapta.
Anchetatorii spun cã Titis a abordat-o pe fatã în parcul Catedralei Mitropolitane din Timisoara si dupã ce a lovit-o cu cutitul s-a fãcut nevãzut. Individul este în arest preventiv încã din toamna anului trecut si n-a cerut pânã zilele trecute sã-i fie schimbatã mãsura preventivã.
”În baza art. 242 alin. 1 C.p.p. respinge ca neîntemeiatã solicitarea apãrãtorului din oficiu al inculpatului de înlocuire a mãsurii arestãrii preventive cu mãsura arestului la domiciliu”, se aratã în solutia instantei. Anchetatorii spun cã gelozia l-a determinat pe individ sã actioneze.  Dupã comiterea crimei, lupeneanul a fugit si a fost prins de politisti trei ore mai târziu în zona unei statii CFR.
Maximilian Gânju