Resmeritã: Fake – senatoarea Carmen Hãrãu nu poate fi primitã în PSD

A numit-o fake senatoare, dupã ce a negat cã ar fi votat alãturi de PSD si nici nu o va primi în PSD.
Este vorba despre Carmen Hãrãu, senatoarea PNL, care, potrivit senatorului PSD Cristian Resmeritã, nici nu are ce cãuta în PSD, asta dacã domnia sa si-ar exprima o astfel de opinie. Totul a pornit de la eroarea în care s-a aflat senatorul Carmen Hãrãu în momentul votãrii motiunii.
„Pentru mine, în momentul de fatã, colega mea, nu mai este un senator, ci un fake senator. Asa o sã îi spun, pentru cã dânsa m-a acuzat de fake news inclusiv pe mine, în momentul în care este foarte clar cum voteazã. (https://www.youtube.com/watch?v=JkBNFc2Kw_4&feature=emb_title) Doamna  senator Hãrãu, din pãcate, minte si ce mã supãrã e cã dacã minte pentru un lucru atât de clar, cã este vãzutã cum voteazã, mã gândesc cu groazã cât ne-o fi mintit în ultimii 7 ani. Eu am spus, încã de ieri, cã nu voi accepta sub nicio formã ca doamna senator sã intre în PSD, chiar dacã va face publicã aceastã dorintã pe care o are în suflet. Nu voi accepta, pentru cã dânsa a fãcut destul de mult rãu populatiei din Valea Jiului”, a spus, în cadrul unei conferinte de presã, Cristian Resmeritã, senator.
Mai mult, senatorul PSD spune cã, la rândul sãu, a votat împotriva Guvernului Orban cu tot sufletul. „A fost un vot din suflet, pentru cã, în 3 luni, s-au petrecut foarte multe. S-a amânat cresterea alocatiilor desi, tin sã vã aduc aminte, anul trecut când  PNL a crescut alocatiile de la 84 de lei, la 150 de lei. Peste 5 milioane de pensionari au primit vestea cã pensiile lor nu vor mai  fi mãrite, foarte multi bugetari au primit vestea cã pot fi dati afarã de la serviciu si multe programe de dezvoltare, inclusiv PNDL, de care a beneficiat toatã lumea pare oprit în momentul de fatã si nu s-au mai fãcut plãti de vreo 3 luni de zile, iar firmele private au de suferit si, practic, tara stã pe loc ”, a conchis Resmeritã.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Resmeritã: Fake – senatoarea Carmen Hãrãu nu poate fi primitã în PSD

 • 7 februarie 2020 la 08:20
  Permalink

  Asta atat e de proasta ca nu stie cum o cheama cu buletinul in mana! Are model in viata pe turcann,care nu stie cati ani are ! Cand vorveste ministrul grainda si turcan,incepe sa ne fie dor de dancila!

  Răspunde
 • 7 februarie 2020 la 15:55
  Permalink

  Cum e turcul asa e si pistolu’ – cum e resmerita tot asa e si harau… latratori la luna,abonati la banii contribuabililor…

  Răspunde
 • 9 februarie 2020 la 10:30
  Permalink

  Copilul lui Dragnea iese la atac.Lui RZM ii tremura chiloti pentru ca, Carmen si el se bat pe acelasi electorat,iar daca Ciolacu o place va fi nr.1 pe lista psd.Carmen a mintit si cand era in psd ,de ce nu ai spus de 15 ani ca atunci era in psd.?Parca ii vad pe cei doi la un dans la nunta lui Dragnea!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.