INSEMEX face demersuri pentru obtinerea avizelor ISU pentru hotel

INSEMEX a început demersurile în vederea  obtinerii avizelor ISU necesare hotelului recent achizitionat.
Anul trecut, INSEMEX Petrosani a achizitionat hotelul Gambrinus, iar acum reprezentantii celui mai de renume institut de cercetare din tarã vor sã obtinã avizele necesare pentru securitatea la incendiu.
“Proiect necesar obtinerii avizului de securitate la incendiu pentru “Modernizare si extindere a hotelului si restaurantului Gambrinus”, dupã cum urmeazã : Scenariu de securitate la incendiu; Proiect DTAC – Inst. electrice – iluminat de securitate la incendiu, paratraznet; Proiect PTh+DE – Instalatie de limitare si stingere incendii cu hidranti; Proiect PTh+DE – Instalatie de detectare, semnalizare si avertizare incendiu; Verificare proiect cerinta Cc+Ci; Obtinere aviz de securitate la incendiu”, aratã documentatia INSEMEX.
19.120 de lei alocã INSEMEX pentru obtinerea avizelor ISU. La începutul anului trecut, INSEMEX a cumpãrat Hotelul Gambrinus. La acel moment, reprezentantii institutului declarau  care au fost motivele pentru are au achizitionat unitatea hotelierã.
“ Avem în vedere aceastã achizitie dat fiind faptul cã noi organizãm numeroase cursuri de perfectionare. Astfel, dorim sã le oferim participantilor pachete complete. În plus, astfel vom avea si o unitate pentru actiunile pe care institutul nostru le deruleazã, si anume  simpozioane la care vin participanti de pretutindeni. Complementar, vom utiliza hotelul si pentru partea  turisticã”, a declarat, la acel moment, Artur Gãman, directorul general al  INSEMEX Petrosani.
Hotelul Gambrinus este cotat cu douã stele, acesta fiind situat într-o zonã linistitã, la marginea orasului Aninoasa, si are un restaurant deschis nonstop, care serveste preparate românesti.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „INSEMEX face demersuri pentru obtinerea avizelor ISU pentru hotel

 • 4 februarie 2020 la 09:06
  Permalink

  Da,ce sa zic, cel mai mare institut de cercetari din tara se ocupa de hoteluri si carciumi……Asa-i,e cel mai tare institut de cercetari din tara lui papura voda …..

  Răspunde
 • 5 februarie 2020 la 10:33
  Permalink

  Nu vi se pare curios,ca au disparut alte comentarii cu privire la acest articol ???

  Răspunde
 • 5 februarie 2020 la 17:39
  Permalink

  Acolo va fi un centru de excelenta pentru dezoltarea tinerelor disponibile peste program: preferabil fara obligatii gen prieten, concubin, sot sau copil.
  Se asigura adapost peste noapte si tacam integral!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.