Sotul Angelei Stoica, fostul viceprimar al municipiului Vulcan, Mihai Stoica este asteptat în fata instantei. El va fi audiat în calitate de parte vãtãmatã, iar avocatii apãrãrii au cerut asta la termenul de marti, 6 noiembrie.

Si de aceastã datã, totul s-a desfãsurat în spatele usilor închise, doar cu avocatii, care, la iesirea din salã, au spus cã tatãl copiilor este una dintre pãrtile vãtãmate si, drept urmare, va veni la urmãtorul termen. „La termenul de azi, Instanta a dispus introducerea în cauzã, în calitate de parte vãtãmatã a unei alte persoane, vis a vis de una dintre infractiunile retinute în sarcina inculpatului Sucilã,motiv pentru care, fiind defapt o lipsã de procedurã, clar, nu s-a putut trece la urmãtorii pasi procedurali. Este vorba despre tatãl minorilor, presupus parte vãtãmatã în infractiunea de furt”, a declarat Ovidiu Filipescu, avocatul apãrãrii.

În sarcina fostului agent de politie Adrian Sucilã, s-a retinut si acuzatia de furt, el fiind acuzat cã ar fi furat o sumã de bani de la sotul Angelei Stoica. „Procedural, trebuie citat în calitate de parte vãtãmatã. Rãmâne sã vedem dacã, în urma citãrii si prezentãrii acestuia în instantã, se va constitui parte civilã. Adicã, dacã va cere cei 400 de euro de la inculpat, sau dacã va nega însãsi infractiunea de furt. Rãmâne ca, în fata instantei, sã fie lãmurit acest aspect”, a adãugat Daniel Tomescu, celãlat avocat.

Fostul agent de politie Adrian Sucilã este acuzat de sex cu fiul minor al fostului viceprimar Angela Stoica, iar fiica acesteia, Mihaela Stoica este cercetatã în libertate, pentru complicitate. Sucilã a fost arestat în 4 iulie, iar de atunci a tot cerut eliberarea sub control judiciar.

Urmãtorul termen a fost stabilit pentru 15 decembrie.

Diana Mitrache