Sfârsitul de sãptãmânã se anuntã a fi unul incendiar în Straja. Aici va avea loc Snowfest Straja, eveniment la care sunt asteptati sã ia parte cel putin 1000 de persoane.
Douã concerte,  sase party-uri si 26 de kilometri de pârtii de schi sunt  caracteristicile cheie ale evenimentului.
“Cu aproximativ 2 luni înainte de main event-urile din Franta: Snow Fest – 2 Alpes si Snow Fest – 3 Vallées facem încãlzirea în Statiunea Straja. Statiunea Straja  dispune de 26 km de pârtii, 11 instalatii de transport pe cablu ce vã asigurã accesul facil la toate pârtiile din statiune: 4 telescaune, 6 teleskiuri si o telegondolã. Vom avea 3 locatii de petrecere: apres ski bar pe pârtie, scena outdoor iar seara distractia va continua în Club Aviator. Concertele vor fi sustinute de Suie Paparude si Subcarpati, iar la petreceri vor mixa:  DJ Shiver, DWSL, Dj Wicked, Zo si alti dj pe care îi vom anunta cât de curând”, aratã  organizatorii.
Evenimentul va avea loc în perioada 30  ianuarie- 2 februarie. Preturile la eveniment încep de la 670 de lei si includ: 3 nopti cazare si skipass pe toate instalatiile de cablu din statiune cu exceptia teleschiurilor de pe pârtia de începãtori Platoul Soarelui, dar si parcarea masinii sau reduceri la cursurile de ski si snowboard.
Cosmin BACIU