Si în Parâng, dar si la Straja au loc evenimente dedicate celor ce iubesc muntele. Si, dacã în Parâng, la finele sãptãmânii viitoare, începe WinterFest, la Straja, din acest week-end, ne întâlnim cu organizatorii SnowFest.
„Dupã un an de pauzã, reluãm seria evenimentelor din tarã, de aceastã datã la Straja – cel mai mare  domeniu schiabil din România. Cu aproximativ 2 luni înainte de main  event-urile din Franta: Snow Fest – 2 Alpes si Snow Fest – 3 Vallées facem încãlzirea în Statiunea Straja”,  spun organizatorii, care îndeamnã, pe pagina oficialã a evenimentului, turistii sã vinã la noi, pentru cã „statiunea Straja dispune de 26 km de pârtii, 11 instalatii de transport pe cablu ce vã asigurã accesul facil la toate pârtiile din statiune: 4 telescaune, 6 teleskiuri si o telegondolã”.
În 15 februarie, la Straja  va avea loc Cupa Baloo, iar în 22 februarie este programatã Cupa Fischer la schi alpin. Seria evenimentelor sportive din munte va continua în data de 29 februarie, atunci când va avea loc Carnavalul Zãpezii si Festivalul Oamenilor de Zãpadã.
Luna martie este dedicatã Cupei Comexim în data de 7 martie si cupei Veteranilor în data de 14 martie. Dar pânã atunci, în week-end-ul 13-16 februarie, în Parâng vin, la festival: Suie Paparude, Adrian Despot & Cezar Popescu (Vita de Vie Acustic), Mihnea Blidaru & Nick Fãgãdar ( Luna Amarã Acustic Set) si Tapinarii.
Vibe-ul petrecerilor marca Winterfest va fi adus de creatorii de muzicã Gojira & Planet H, Suburbia 11, K-lu, Dj Sauce, Madliquid, Grecescu, Dodo, Kosta, Dj Prankie, Ikim, Drunken Pineapple si DJ Mirel B2B, ori DJ Alex Pintilie.
Diana Mitrache