În mai multe clãdiri, dar si spatiul public, vom avea internet gratuit la Petrosani. Proiectul, spune edilul municipalitãtii, este în derulare si va fi implementat imediat ce licitatia va fi atribuitã, municipiul Petrosani urmând sã fie printre cele care va acces liber în mai multe spatii, la internet.
„Suntem în implementare. Acel proiect de internet gratuit în spatiile publice a fost licitat si suntem în derulare. Noi am prezentat si locatiile. E vorba si despre clãdiri în care va fi internet si din spatii deschise”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi , primarul municipiului Petrosani.
Accesul gratuit la reteaua publicã de internet gratuit va fi posibilã în zona pietonalã  CEC Bank de pe str.1 Decembrie1918, pe zona pietonalã unde se aflã parcarea de lângã teatru. în Parcul “Regele Ferdinand I” – lângã parcarea cu platã a Pietei Centrale; în. Parcul Central “Carol Schreter de pe str.1 Decembrie 1918, în Parcul Pacii de pe strada Pãcii, pe zona din Piata Dacia de pe strada Aviatorilor. Dar si la Biblioteca Municipalã Petrosani, aflatã pe Strada Aviatorilor nr.12A, la  Spitalul de Urgentã Petrosani aflat pe strada 1 Decembrie1918, la nr.137A; dar si în  Sala de Marmurã la sediul Primãriei Petrosani, de pe strada 1 Decembrie1918 la nr.93.
Diana Mitrache