Resmeritã: „Cazul Drãgoescu – tupeu maxim de febra galbenã”

Petre Drãgoescu, fost director tehnic la Societatea Nationalã de Închideri de Mine din Valea Jiului, s-a disponibilizat în decembrie 2019, iar în ianuarie a fost angajat pe acelasi post.
Era necesar au spus cei de la SNIM, iar asta l-a fãcut pe senatorul Cristian Resmeritã sã rãbufneascã.
În cadrul unei conferinte de presã în care a abordat mai multe teme de minerit, a adus în discutie si acest caz, mergând pânã acolo încât a apostrofat însãsi conducerea societãtii, în persoana lui Gheoghe Bobar.
„Existã un caz, al domnului Drãgoescu Petre, care în data de 31 decembrie primeste 37.000 de lei, din care încaseazã vreo 32.000 de lei, cã i s-a oprit impozit si pleacã ca toti ceilalti de la SNIM acasã. Si ce se întâmplã pe 1 ianuarie? Este reangajat. Unde? Exact acolo la SNIM.  Cine îl angajeazã? Directorul general Bobar. E tupeu de febra galbenã, combinat putin, cu ciuma rosie si vã spun cã astfel de lucruri nu o sã se mai întâmple”, a spus Cristian Resmeritã, senatorul PSD din Valea Jiului, care coordoneazã si activitatea partidului si care a spus cã va avea discutii serioase si cu Gheorghe Bobar, care, recent, a demisionat de la conducerea PSD Petrila.
Petre Drãgoescu, însã, recunoaste cã s-a disponibilizat si, dupã ce au trecut sãrbãtorile, a venit la lucru iar, pentru cã nu mai era nimeni la departamentul tehnic si nici la comercial, iar cu antreprenorul care a preluat închiderea minelor nu avea cine sã lucreze. Nu a fost, însã, angajat pe salariul pe care îl avea înainte si s-a reîntors pentru scurt timp.
„Am lucrat în fiecare zi, pentru cã nu avea cine. Domnul Bobar m-a rugat, în calitatea sa de director general al SNIM, sã vin sã semnez actele si sã discut cu antreprenorul. E adevãrat cã m-am disponibilizat si cã acum vin pe un salariu mult mai mic, dar mi s-a cerut, pentru o perioadã determinatã, ajutorul”. A fost declaratia liberalului Petre Drãgoescu, fost director tehnic la SNIM, actual inginer sef la SNIM.
Din pãcate, însã, situatia nu este unicã si în anul 2015, directorul economic de atunci, Nicolita Dondera, s-a disponibilizat, pentru ca apoi sã fie reangajatã pe functia de consilier al directorului general.
„Eu nu pot sã spun cã numai vecinul face lucruri rele si noi nu. Când gresim si noi, trebuie sã recunoastem. Este tupeu maxim de febra galbenã. Nu pot sã spun altceva nici în acel caz”, a conchis senatorul Resmeritã. Societatea de Închideri de Mine  este pe ultima sutã  de metri si toate amplasamentele sunt acum predate antreprenorului, care începe demolarea  clãdirilor de la suprafatã.
Diana Mitrache

6 comentarii la „Resmeritã: „Cazul Drãgoescu – tupeu maxim de febra galbenã”

 • 13 ianuarie 2020 la 23:27
  Permalink

  Cristy mi-ai confirmat ca psd =pnl aceeiasi mizerie. Doctorul in minerit celebrul branzan pe ce post mai joaca ? Kyroska ce plm face la Primaria lui fratelo? si exemple mai sunt .

  Răspunde
 • 14 ianuarie 2020 la 05:43
  Permalink

  Daca este adevarat asta e o mizerie oribila. Pai este legal????? Am innebunit cu totii???
  Este prea mult daca s-a intamplat asta si PNL este la fel sau …. cum sa caracterizezi asa ceva… ar fi trebuit interzis de lege treaba asta, odata ce-ai plecat?????

  Răspunde
 • 14 ianuarie 2020 la 06:36
  Permalink

  parca numai este voie sa lucrezi la stat daca ai pensie de la stat,s-au ma insel?

  Răspunde
 • 14 ianuarie 2020 la 07:46
  Permalink

  Este voie sa cumulezi pensia cu salar de la stat,pt ca si pnl nu a mai dat aceasta lege,”au uitat-o se pare”. Doar au si ei fomistii lor,vezi dragoiescu,administratorul rosu,asta asa la prima citire…plus cei amintiti de ion…

  Răspunde
 • 14 ianuarie 2020 la 11:02
  Permalink

  cam scurta si ciudata memoria acestui senator in decursul anilor o gramada de smecheri au fost disponibilizati dupa care angajati ca unici specialisti oare unde era senatorul ?poate pe deal dupa melci acu arata cu degetul alt imbuibat al politicianului post ceausist nu degeaba a fost ;;laba;; de aur e rapid tare astazi disponibilizat maine angajat tot la pusculita statului

  Răspunde
 • 14 ianuarie 2020 la 14:56
  Permalink

  Adevar adevarat va spun ca pe lumea cealalta, lacomii si imbuibatii astia, vor fi slugile copilasilor sarmani, care se culca seara cu stomacelele goale !! Brinzane-Brinzane, nu te mai satura Dumnezeu de bani !! Si pe tine si pe cumatra lui Ceausescu, vestita inginera Barbulescu, cea care a luat 4 ordonante pina in prezent !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.