PSD Petrosani se teme de primãrie

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani pare sã nu aibã contracandidat la Petrosani, si asta dupã ce principala formatiune din opozitie nu se înghesuie mai deloc sã îl contracareze.

Laurentiu Nistor a venit miercurea  trecutã în Valea Jiului si a spus cã acolo unde sunt primari PSD îi va sustine pe acestia, lansând astfel un sondaj la fiecare organizatie localã.

„La Petrosani nu pot sã spun ce va fi. Fiecare formatiune face acum sondaje de opinie si, cei care au cele mai multe voturi, intrã în cursã”, a spus Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara, înainte de întâlnirea cu colegii din Vale. Lunea trecutã,

rectorul Universitãtii din Petrosani, profesorul universitar Sorin Radu a zis cã pleacã din PSD si, când s-a ajuns la discutiile de la Petrosani a fost aproape liniste la întrebarea: cine se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar?

Un glas timid a venit din partea consilierului local Viorel Pascu, cel care mereu are initiative si sprijinã comunitatea, dovadã fiind faptul cã, în urma demersurilor sale, statia CFR de la Petrosani este acum renovatã.

„Eu am avut curaj sã spun cã m-as înscrie pentru aceastã functie. Dar apoi a fost liniste si nimeni nu a mai vrut, asa cã, deocamdatã, sunt singurul candidat”, a spus Viorel Pascu.

PSD Petrosani  îl are acum la primãrie pe viceprimarul Florin Nicolae, care nu a fãcut, însã, niciodatã opozitie si nici prea multe atribuitii nu i s-au dat.

Diana Mitrache

4 comentarii la „PSD Petrosani se teme de primãrie

 • 13 ianuarie 2020 la 09:39
  Permalink

  Mai corect PSD are la primarie un MILITEAN care pe timpul lui Ceausescu era la politia economica si facea dosare si trimetea oameni nevinovati in puscarie,dupa 89 a fost comandat la vulcan si petrosani este un jeg de om au dreptate cei de la gazeta de dimineata ca a fost o nulitate absoluta de cind este viceprimar dar RITI are nevoie deasemenea sluga.

  Răspunde
 • 13 ianuarie 2020 la 10:36
  Permalink

  Dar nici cu Ritzi nu se mai poate !!! A devenit un sef de clan (clanuri) iar nepasarea lui si siguranta ca va fi din nou ales este tot mai vizibila.Asa ca…grije mare la vot !!!

  Răspunde
 • 13 ianuarie 2020 la 16:48
  Permalink

  Nea Vio incet ca e trasat candidatul,asteapta Costel=No Name sa prinda startul .Pinochio asteapta sa vada cu cine discuta (nu dezbatere ca nu are ce spune )

  Răspunde
 • 14 ianuarie 2020 la 13:15
  Permalink

  Ioan Rus a avut grije sa nu aiba nici un om de valoare in PSD Petrosani. Cum a fost cate unul mai rasarit, a avut grije sa-l convinga sa paraseasca PSD. Ridzi nu executa SOCOM-ul pentru datoriile la bugetul local si Ioan Rus merge tot timpul mana moarta in alegeri. Toata lumea este fericita si de municipiul Petrosani se alege praful. Scuze s-a ales deja praful.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.