Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani pare sã nu aibã contracandidat la Petrosani, si asta dupã ce principala formatiune din opozitie nu se înghesuie mai deloc sã îl contracareze.

Laurentiu Nistor a venit miercurea  trecutã în Valea Jiului si a spus cã acolo unde sunt primari PSD îi va sustine pe acestia, lansând astfel un sondaj la fiecare organizatie localã.

„La Petrosani nu pot sã spun ce va fi. Fiecare formatiune face acum sondaje de opinie si, cei care au cele mai multe voturi, intrã în cursã”, a spus Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara, înainte de întâlnirea cu colegii din Vale. Lunea trecutã,

rectorul Universitãtii din Petrosani, profesorul universitar Sorin Radu a zis cã pleacã din PSD si, când s-a ajuns la discutiile de la Petrosani a fost aproape liniste la întrebarea: cine se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar?

Un glas timid a venit din partea consilierului local Viorel Pascu, cel care mereu are initiative si sprijinã comunitatea, dovadã fiind faptul cã, în urma demersurilor sale, statia CFR de la Petrosani este acum renovatã.

„Eu am avut curaj sã spun cã m-as înscrie pentru aceastã functie. Dar apoi a fost liniste si nimeni nu a mai vrut, asa cã, deocamdatã, sunt singurul candidat”, a spus Viorel Pascu.

PSD Petrosani  îl are acum la primãrie pe viceprimarul Florin Nicolae, care nu a fãcut, însã, niciodatã opozitie si nici prea multe atribuitii nu i s-au dat.

Diana Mitrache