Undã verde pentru realizarea bazinului didactic din Lupeni

Vesti bune pentru locuitorii din Lupeni. Ministerul Dezvoltãrii dã undã verde realizãrii bazinului de înot didactic din municipiul Lupeni.

Ministrul lucrãrilor publice, dezvoltãrii si administratiei, Ion Stefan, a decis completarea cu încã 8 investitii pe Lista obiectivelor de investitii care se realizeazã pe baza proiectului pilot – Bazin de înot didactic, Subprogramul ”Bazine de înot” din cadrul Programului national de constructii de interes public sau social, derulat de Compania Nationalã de Investitii.

Ideea construirii unii bazin didactic pentru înot la Lupeni vine dupã ce o investitie similare, care se dovedeste extrem de utilã, a fost realizatã la Petrosani, iar altele sunt deja aprobate de CNI pentru localitãtile Petrila si Vulcan.

”Cred cã un astfel de bazin de înot este extrem de util pentru copiii din municipiul Lupeni, care vor avea astfel posibilitatea sã învete sã înoate, dar investitia este la fel de utilã pentru toti cei care doresc sã practice acest sport, atât la nivel competitional cât si pentru relaxare. Mã bucur cã am gãsit si noi întelegere la CNI pentru a putea construi în municipiul Lupeni un modern bazin didactic pentru înot, spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.

Autoritãtile publice locale din municipiul Lupeni au în vedere realizarea unui bazin didactic pentru înot, care sã fie construit pe raza municipiului. Acesta ar urma sã deserveascã în primul rând elevii de la scolile din municipiul Lupeni, dar si cetãtenii din localitate.

Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.