Studentii Universitãtii Petrosani intrã în focul examenelor. Sesiunea se apropie, iar la examene sunt asteptati toti studentii institutiei de învãtãmânt superior.

“În 13 ianuarie începe scoala, vom avea douã sãptãmâni de cursuri dupã care va începe sesiunea care dureazã 4 sãptãmâni în care sperãm cã studentii nostri vor veni cu un plus în cunostintele pe care le-au dobândit în timpul primului semestru si vor avea rezultatele scontate. Noi le creãm toate conditiile de pregãtire, biblioteca e deschisã cu un program prelungit”, a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai.

În plus si sesiunea de licentã din luna februarie se apropie. Vor sustine examenul cei care nu au reusit sã parcurgã aceastã etapã în luna iunie a anului trecut. Este vorba de studentii restantieri.

“Avem si sesiune pentru licentã în luna februarie. Cei care au absolvit si au terminat toate examenele doar în septembrie si care acum sunt integralisti acum pot sustine proiectele de diplomã în luna februarie”, a mai spus sursa citatã.

Cosmin BACIU