Fotbal, liga a IV-a Hunedoara, ed. 2019-2020 tur. Analizã. / Valea Jiului, jumãtate de… Play-off?

Fatã de editiile precedente liga a IV-a Hunedoara a apãrut din acest campionat cu formula play-off si play-out. Trei dintre echipele Vãii Jiului au mari sanse de a juca în turneul primelor sase clasate.

Jiul Petrosani – renasterea din propria cenusã.

Sfârsitul de tur 2019-2020 – dupã 11 etape

disputate – a gãsit Jiul pe primul loc, cu un avans de trei puncte fatã de ocupanta locului 2, Gloria Geoagiu. A fost o masivã mobilizare de forte la Jiul, care si-a adunat ”fiii rãtãcitori”, formând un nucleu puternic, care a avut un parcurs constant, pierzând doar douã jocuri. Jiul a continuat în fortã si în urmãtoarele etape din tur, disputate în 2019, punându-si adversarii la pãmânt: 2-1 cu Inter Petrila, 1-o la CSM Vulcan, 9-0 cu Cetate Deva, 6-0 la Victoria Cãlan, 9-1 cu Dacia Orãstie… Cu un meci restantã, Jiul se aflã pe locul 2, dar evident cu mari sanse pentru play-off, din campionatul regulat rãmânând de disputat încã patru etape, în cursul lunii martie.

Jiul Petrosani

2019-2020

Antrenor: Damian Militaru.

Echipa standard: Haring – R. Sandu, Arcusi, Bg. Matei, Stoicoiu – Torkos, Simoneac, Firan, M. Filip-Drãgoescu, Tutã.

Au mai jucat: Muraru, Szekely, Bãlãutã, Graur, Mugurel Radu, Cl. Miron, Plãcintã, Grigoras, Pãduraru, Alex. Antofie, Rãzv. Bãlan, Cora, Erdokozi.

Inter Petrila – Pierdere de traditie.

Cu o serie de jucãtori pierduti fatã de sezonul

trecut – Haring, Torkos, M. Filip, Drãgoescu – majoritatea întãrind echipa Jiul, echipa de pe Jiul de Est nu a mai avut forta din sezonul precedent, pierzând nu mai putin de cinci meciuri. Chiar la primul joc pe teren propriu, 0-1 cu Jiul, apoi echipa a avut un parcurs de patru etape fãrã înfrângere, pânã la acel 2-3 din etapa a 8-a la Aurul Brad. Echipa îsi pierde din constantã, având douã momente când ”pierde trenul”, etapele 10 si 11, respectiv 0-3 la Retezatul Hateg si 1-3 acasã cu Gloria Geoagiu. Echipa încheie bine ciclul de toamnã, 4-0 la Cetate Deva, 6-0 cu Victoria Cãlan, 3-0 (la ”masa verde”) la Dacia Orãstie, dându-i sperante pentru un final care sã o ducã în play-off-ul competitiei.

Inter Petrila 2019-2020

Antrenor: Adi Câmpean.

Echipa standard: Oniciu – Tãian, A. Câmpean, Petrariu, Sg. Badea-Bocu, Horvath, Fl. Dobre, Cozac-Zavracu, Diaconu.

Au mai jucat: Agapi, Bozsoki, Gâmbutã, S. Ungureanu, Pãtrãscoiu, Sârb, Ciort.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.