De ce nu a dat CEH salariile angajatilor?

Energeticienii au primit salariile mai târziu cu o sãptãmânã fatã de mineri, iar asta a creat probleme în rândul Complexului Energetic Hunedoara, institutie a cãrei sefi se disculpã acum.
De fapt, Complexul Energetic Hunedoara a recunoscut cã are probleme financiare si, într-un comunicat remis presei, în ziua în care a achitat salariile restante, conducerea s-a justificat.
„Întârzierea de platã a fost determinatã de factori obiectivi aflati în legãturã cu zilele  nelucrãtoare din preajma sãrbãtorilor de iarnã, cu zilele de week-end ce au urmat imediat acestora, precum si cu valoarea energiei electrice tranzactionate pe piata zilei urmãtoare, valoare care se încaseazã cumulat pentru acest  interval”, se aratã în comunicatul semnat de conducerea Complexului Energetic Hunedoara,  institutie aflatã în insolventã.
Cei de la CEH spun cã au aplanat conflictele apãrute la Mintia si cã productia de energie nu a avut de suferit din acest motiv, însã, nimeni nu a fãcut referire la productivitatea slabã, la energia putinã care a fost produsã si vândutã si nici la stocul insuficient de cãrbuni.
Diana Mitrache

2 comentarii la „De ce nu a dat CEH salariile angajatilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.