Petitie on-line de salvare a Jiului de Vest

„Dupã toate dezastrele naturale produse în întreaga lume din cauzã cã ne batem joc de naturã, la noi autoritãtile sunt tot mai creative pentru a distruge. Trimiteti-le si voi mesaj sã se opreascã odatã din distrugere!”
Acesta este îndemnul celor care se numesc Valea Jiului Society si care considerã cã autoritãtile sunt responsabile de degradarea Jiului de Vest, motiv pentru care cer sã ne  alãturãm unei campanii de salvare a apei.  Puteti sã trimiteti petitia semnatã on-line aici: https://facem.declic.ro/campaigns/jiu-e-mail-action-CAT?utm_campaign=2020-01-06.470&utm_medium=email&utm_source=blast&fbclid=IwAR0MObRPPztN8tgIbkXsIk9MX9GHHEW1jL49QpW5gLw3XUz6e-axw61vu30.
Cei rugati sã ia cunostintã de problemele de pe acest râu sunt: Agentia Naturalã a Ariilor Protejate, Directia Judeteanã pentru Culturã Hunedoara, ITM Hunedoara, Parcul National Defileul Jiului, CJ Hunedoara si Garda de Mediu, iar petitionarii aratã cã grija lor este legatã si de constructiile din Defileul Jiului. Dacã semnati o astfel de petitie puteti fi, asa cum spun initiatorii ei, cei care sã salvati aria naturalã si apa care izvorãste din acest loc.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Petitie on-line de salvare a Jiului de Vest

 • 7 ianuarie 2020 la 20:37
  Permalink

  Unde e in pericol Jiul de Vest? Padurile sunt in pericol ,acolo toti tac ca pestele din Jiu!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
  • 8 ianuarie 2020 la 09:03
   Permalink

   Din contra, cu padurile toti urla, cu raurile domina tacerea, desi starea raurilor, distruse de hidrocentrale, regularizari, balastiere, deversari si tone de gunoaie, este mult mai grava decat starea padurilor.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.