Cristian Resmeritã: “Rosu e febra galbenã, fãrã studii si numit de Mârza, un vagabond!”

Senatorul Cristian Resmeritã a pornit un atac dur împotriva administratorului special de la Complexul Energetic Hunedoara, Cristian Rosu, pe care l-a numit membru al ceea ce domnia sa numeste  Febra Galbenã. Rosu este lupenean la fel ca si senatorul PSD Cristian Resmeritã, însã, tocmai din acest motiv, Resmeritã spune cã îl atacã.
„Ca sã pui un om administrator la CEH, cel mai mare angajator, fiind în viata ta cel mult electrician, mi se pare deja o chestiune de febra galbenã, foarte smecherã, tupeu mare. Nici nu mai conteazã cã omul e din Lupeni, cã e presedintele PNL Lupeni, cã nu a fãcut nimic în viata lui, cã a tinut o conferintã de presã în prima zi dupã ce a fost numit. Pãi vã zic eu cã în prima zi când te duci si la mare în concediu nu stii nici la ce orã se ia micul dejun. E zero barat, chestiune de febra galbenã”, a spus Cristian Resmeritã, senator PSD, în cadrul unei conferinte de presã ce a avut loc la sediul PSD Petrosani.
Mai mult, senatorul PSD spune cã vina este si a celor care l-au desemnat din partea liberalilor, iar aici îl numeste pe Florin Mârza. „Domnilor, stiti cine este domnul Mârza? Un vagabond, dragii mei, un PDL –ist bãgat în toate combinatiile economice din tara asta din ultimii 15 ani, de o arogantã exageratã si poate vrea sã ne confruntãm vreodatã, pe stradã, la vreo emisiune. Stiti ce au fãcut? S-au dus, l-au uns pe ãsta (n.r. Rosu), cã nu mi-a zis nici Dioane (n.r. Samuel Dioane, directorul general al CEH), cã îi e teamã de ei si l-a scos afarã pe Dioane din birou”, a adãugat Cristian Resmeritã.
Cristian Rosu nu a vrut sã comenteze afirmatiile lui Cristian Resmeritã, pentru cã nu a considerat oportun sã polemizeze pe marginea unor astfel de afirmatii.
Nici Florin Mîrza nu a dorit sã comenteze, dar a recunoscut cã la Complexul Energetic Hunedoara a ajuns odatã cu ministrul Economiei, care l-a numit pe Cristian Rosu, dar si cã Samuel Dioane ar trebui sã fie acum doar un adjunct al administratorului special.
Diana Mitrache

Advertisements

16 comentarii la „Cristian Resmeritã: “Rosu e febra galbenã, fãrã studii si numit de Mârza, un vagabond!”

 • 19 decembrie 2019 la 19:29
  Permalink

  Nu trebuie aruncat cu noroi in el (Cristian Rosu) pana nu vedem ce face (cam 6 luni) si dupa aia se poate vorbi (de bine sau de rau la conducerea CEH) . Poate el (Cristian Rosu) va face investitii la minele viabile (Livezeni si Vulcan) .

 • 19 decembrie 2019 la 22:45
  Permalink

  ce rahat sa faca rosu, doar sa semneze ce ii ordona partidul.Urmeaza sa renunte la pensie ca e mica ca si munca de electronist .Habar nu are de minerit,dar ii explica cimpeanu stati fara grija.Faceti poze multe sa aratati la prostime cat va ocupati de minerit.

 • 19 decembrie 2019 la 23:45
  Permalink

  LEH VALENSA a fost presedintele Poloniei. Ia ghici ce meserie avea? Bingo ! Electrician !!! Cristi Rosu e baiat super-ok il cunosc si-l sustin. P.S. Da-l afara pe Brinzan, fa o bucurie de Craciun minerilor, ok Criss?!?

 • 19 decembrie 2019 la 23:57
  Permalink

  In primul rand se scrie Lech Wa??sa. In al 2-lea rand el a ajuns presedinte pentru ca a condus Sindicatul Independent Autocefal „Solidaritatea”, sindicat care a condus lupta anticomunista din Polonia. Nea caisa asta al vostru de la PNL numit Rosu, a condus maxim trotineta prin Braia…deci nici o similitudine intre electricianul Wa??sa si electriceanul Rosu. 🙂

 • 20 decembrie 2019 la 01:06
  Permalink

  Doi nimeni si rosu si resmerita.Fara partide nici nu s-ar vorbi deloc de ei.

 • 20 decembrie 2019 la 01:44
  Permalink

  Bine ca esti tu cineva!?

 • 20 decembrie 2019 la 07:40
  Permalink

  Nu-l cunosc pe Rosu , nu il pot evalua dar pot spune cu tarie ca asa cum prim-ministru mai prost ca dancila nu poate sa fie , tot asa nici general mai prost ca samuel nu exista .

 • 20 decembrie 2019 la 09:06
  Permalink

  Da unul fara studii,iar celalalt cu facultatea de fizica mergea la clasa cu problemele rezolvate de acasa….Ce sa zic ,”Rade ciob de oala sparta ” Toata Romania e plina de cartoane colorate numite diplome,fara nici un fel de merit.Cea mai buna dovada ,e ca lumea politica de la noi de la stanga la dreapta si indarat, abunda de astfel de cartonari.Ce exemplu mai bun ca cel al Vaii Jiului se poate da,cand dupa 30 ani lumina e ca si stearsa de pe harta,fara nici un fel de perspectiva .O zona cu cei tineri plecati care incotro,plina de batrani peste care troneaza celebrele gubele si casele de pariuri ori amanet.Asta-i Romania reala si ignorata cu buna stiinta de cei ce-si zic clasa politica romaneasca.In acest context,polemica intre cei doi e non sens,realitatea din teren ii bate pe amandoi ,cu minciuni niciodata nu s-a putut realiza ceva !

 • 20 decembrie 2019 la 12:46
  Permalink

  Ciocu mic Brinzane, ca acum noi sintem la putere !!! Vei zbura curiiind :))) P.S. 1Pupic pe botik lu Argentina !!!

 • 20 decembrie 2019 la 19:32
  Permalink

  Nu are studii?Inseamna ca nu vrea sa aiba!Daca vrea,da banul si are studii cacalau!Este inimaginabil cati analfabeti sunt purtatori de diplome de studii superioare!Recentul caz de la Spiru Haret este o copilarie comparativ cu ceea ce se intampla pe aici!

 • 20 decembrie 2019 la 21:07
  Permalink

  mai lucreaza Branzan asta?

 • 21 decembrie 2019 la 10:12
  Permalink

  Decat un licentiat gen Laurentiu Nistor ,care este tata incompetentilor,mai bine un simplu muncitor .

 • 21 decembrie 2019 la 21:34
  Permalink

  Lucreaza, baga-si-ar penisu in mamicuta aia scumpa a lui, lucreaza si are si pensie de 9.000 lei si salar de 14.800 ca inginer sef productie pe tot cenehasul… si trage pe bietii mineri cu biciul ca pe sclavii de pe plantatie, tu-i gura mamii lui de caine !!!

 • 22 decembrie 2019 la 14:10
  Permalink

  rosu asta baga mina?

 • 26 decembrie 2019 la 10:16
  Permalink

  iar Resmerita prin limbajul folosit ce este? un needucat, fara 7 ani de acasa si educat doar de partidul care l-a invatat ca-si poate permite orice limbaj si cu oricine. cred ca el este vagabondul.

 • 13 ianuarie 2020 la 12:08
  Permalink

  rasmerita senatorul are scoala atat cat i-a cumparat tatucul lui, rasmerita batranu, lenesul si fricosul minei lupeni, care are si el foarte multa scoala.
  deci, ai carte, ai …

Comentariile sunt închise.