O decizie luatã în luna noiembrie de conducerea Apa Serv Valea Jiului pentru stimularea implicãrii salariatilor în  activitãtile specifice din cadrul operatorului regional de apã si canalizare, dar si  pentru a încuraja  competitivitatea  personalului angajat, avea sã se concretizeze cu instituirea unui  premiu special acordat ”Angajatului lunii”  din cadrul operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului.
Acest demers s-a bucurat de un succes deosebit în rândul salariatilor Apa Serv, fiind extins în timp de la unul la trei angajati evidentiati în fiecare lunã pentru activitatea din luna precedentã si, mai apoi, la instituirea unui premiu similar pentru ”Colectivul lunii”.
Directorul general al Apa Serv Valea Jiului apreciazã cã în obtinerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariatii firmei. ”De la cel mai mic muncitor si pânã la nivel de director, angajatii nostri au demonstrat cã atunci când vrei cu adevãrat
sã-ti faci datoria la locul de muncã, munca de echipã se transformã în rezultate meritorii pentru întreaga firmã si, ceea ce ne multumeste mai mult, în cresterea calitãtii  serviciilor pe care le  oferim abonatilor nostri. Acordarea distinctiilor de angajat al lunii, respectiv de colectiv al lunii, a devenit astfel una dintre cele mai apreciate forme de recunoastere a muncii angajatilor Apa Serv. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricãrui angajat al Apa Serv nu doar atentia cuvenitã pentru munca prestatã, ci si evidentierea publicã a acestuia, dar si o primã semnificativã la salariul pentru luna în care a fost evidentiat”, explicã directorul general al ASVJ, Cristian Ionicã
Luna aceasta, din analiza efectuatã de echipa managerialã a operatorului regional de apã si canalizare de la Petrosani, a reiesit cã în activitãtile curente desfãsurate de angajati, cei care s-au evidentiat cel mai pregnant au fost:
Elena Pavel – casier în cadrul Centrului de Încasãri Petrosani
Constantin Petrariu – mecanic în cadrul Statiei de Tratare a Apei de la Braia
Nicolae Mãturar – muncitor necalificat – formatie întretinere retele canal din cadrul Sectiei Apã Canal Petrosani
Acestora le-a fost conferit astfel, titlul de ”Angajati ai lunii noiembrie”. Cei trei au fost invitati la sediul central al Apa Serv, unde li s-au înmânat însemnele performantei lor profesionale si au primit aplauze din partea colegilor si din partea conducerii companiei de apã. Aceleasi aprecieri le-au fost rezervate si membrilor formatiei Întretinere retele de canalizare din cadrul Sectiei de Apã Canal Petrosani, coordonatã de ing. Mihai Costel, care au fost desemnati drept ”Colectivul lunii noiembrie” la ASVJ. Din cadrul acestui colectiv fac parte: Mariana Popa – maistru, Petru Bumbu, Ioan Nistor, Ianos Fabian, Gheorghe Marin, Vasile Croitoru, Mozes Laszlo, Nicolae Mãturar, Gheorghe Muntean, Daniel Ion Ciurea, Simion Muntean si Petru Mãturar.
”Vorbim cu adevãrat despre o seamã de muncitori reprezentativi din colectivul nostru, a cãror activitate este foarte, foarte grea dar pe care colegii nostri o fac cu maximã responsabilitate si operativitate. Meritã cu prisosintã felicitãrile noastre si mã bucur cã în cadrul Apa Serv avem parte de astfel de angajati care fac tot ceea ce trebuie pentru ca serviciile pe care noi le oferim cetãtenilor sã nu aibã de suferit, iar Apa Serv Valea Jiului sã-si pãstreze prestigiul pe care, si prin munca acestor oameni deosebiti, si l-a câstigat în ultimii ani. Le multumesc si-i felicit pentru tot ceea ce fac în cadrul Apa Serv”, a mai spus Cristian Ionicã, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Biroul de presã al Apa Serv Valea Jiului