Talent si ore întregi de muncã. Asa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte activitatea micilor gimnaste de la Clubul Copiilor din municipiul Petrosani, îndrumate de profesorul Adriana Popa.
Micile gimnaste cuceresc titluri si inimi. Micutele gimnastice au oferit un spectacol celor prezenti în sala Teatrului Dramatic ID Sîrbu din Petrosani.
“Cu mare drag am participat la editia a XX-a a spectacolului de sfârsit de an „Vine,  vine Mos Crãciun”, eveniment realizat anul acesta de elevii înscrisi la Cercul de Gimnasticã Aerobicã de la Clubul Copiilor din Petrosani sub îndrumarea slefuitoarei de sportivi talentati, cunoscuta doamnã profesor si antrenor, Adriana Popa. Am rãmas plãcut  impresionat de acesti copii si cred cã ceea ce fac ei, aici pe scenã sau în sala de antrenament, este cu atât mai important, cu cât provocãrile si tentatiile pentru ei sunt cu totul altele. Felicitãri copiilor, doamnei profesor si tuturor celor care se ocupã de acesti copii si nu în ultimul rând,  sã nu îi uitãm pe pãrinti si pe bunici care le sunt un sprijin  extraordinar”,  a tinut sã precizeze Tiberiu Iacob Ridzi,  primarul municipiului Petrosani.
Sunt ore întregi de muncã pentru gimnaste. Este nevoie de talent, dar si disciplinã pentru a atinge rezultatele dorite.
Cosmin BACIU