Solutii pentru siguranta turistilor din Straja

Cabanierii din Straja si pompierii hunedoreni specializati în autorizarea la securitate la incendiu cautã.solutii pentru siguranta turistilor înaintea începerii sezonului de ski.
În vederea asigurãrii unui climat de sigurantã al  cetãtenilor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã „Iancu de Hunedoara” al judetului Hunedoara au desfãsurat la Lupeni o convocare de  informare si instruire cu membrii asociatiei de  cabanieri „Pro Straja”.
Astfel, au fost dezbãtute o serie de aspecte ce tin de siguranta turistilor în  statiunea montanã Strajã pe timpul sezonului de iarnã. Cu aceastã ocazie,  proprietarilor de unitãti de cazare le-au fost prezentate regulile si mãsurile de  prevenire si stingere a incendiilor adaptate la  particularitãtile specifice statiunii precum si categoriile de constructii care se supun avizãrii-autorizãrii din punct de vedere al securitãtii la incendiu.  Aceastã actiune face parte dintr-un set de mãsuri si actiuni întreprinse de pompierii hunedoreni în vederea cresterii gradului de sigurantã al cetãtenilor si reducerea efectelor negative generate de situatiile de urgentã  specifice.

Un comentariu la „Solutii pentru siguranta turistilor din Straja

  • 21 decembrie 2019 la 21:56
    Permalink

    Titlul e bun,dar nu ati dat solutia pentru cei se incumeta sa se cazeze in Straja ori Parang.Sau cei ce merga in munte o fac pe barba lor …..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.