CV de candidat la Senat / Vochitoiu si tentativa de trafic de influentã

Viitorul senator al poporului dupã cum se crede, PP-DD-distul Haralambie Vochitoiu a fost acuzat de tentativã trafic de influentã, de cãtre presedintele Consiliului Judetean Hunedoara. Vochitoiu vroia sã efectueze lucrãrile de mansardare la Teatrul I.D. Sîrbu din Petrosani.

O licitatie pentru atribuirea lucrãrii de mansardare a Teatrului „I.D. Sîrbu” din Petrosani, pentru care Consiliul Judetean Hunedoara – care coordoneazã si finanteazã activitatea institutiei – a alocat 300.000 de lei, a adus acuze grave la adresa actualului sef al PP-DD, Haralambie Vochitoiu.

Candidatul la Senatul României a fost acuzat de cãtre presedintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Molot, de tentativã de trafic de influentã în favoarea unei firme pe care Vochitoiu o controla. Art Forest Company din Petrila a participat la licitatie si a oferit cel mai mic pret, dar a pierdut, pe motiv cã preturile sunt mult subevaluate. „Societatea, în spatele cãreia este Haralambie Vochitoiu, a venit cu preturi foarte mici si a încercat sã determine conducerea teatrului sã-i atribuie lucrarea, ca dupã aceea sã vinã cu un act aditional prin care cerea suplimentarea sumelor.

Proiectantul lucrãrii a spus cã nu se poate realiza lucrarea la preturile respective”, sustinea presedintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Molot. Firma pentru care Vochitoiu a intervenit Art Forest Company a contestat licitatia la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si a amânat începerea lucrãrilor de mansardare. Abia când a fost amenintat cã i se vor cere despãgubiri, mâna dreaptã a lui Dan Diaconescu în judetul Hunedoara a lãsat-o mai moale. Haralambie Vochitoiu afirma cã nu controleazã firma respectivã, dar cunoaste toate detaliile legate de societate si de licitatia pentru mansardarea teatrului.

Gabriela RIZEA

 

Advertisements

11 comentarii la „CV de candidat la Senat / Vochitoiu si tentativa de trafic de influentã

 • 1 noiembrie 2012 la 22:29
  Permalink

  Asta e un infractor si ar trebui sa raspunda in fata legii pentru ca a incercat sa masluiasca o licitatie. O fi urmat exemplul lui Dan Senzationescu, care la fel a facut si ala in cazul Oltchim.

 • 2 noiembrie 2012 la 01:28
  Permalink

  Despre Nimicula al vostru nu spuneti nimic ? Ce realizari are el din 2008 pana acum? Sunteti doar niste ziaristi USl-isti mancurtizati .

 • 2 noiembrie 2012 la 02:17
  Permalink

  D-na Ileana n-am inteles nimic!Eu zic sa nu va mai chinuiti,treceti cat mai e timp de partea lui Harry!Cum a primito pe Mona…

 • 2 noiembrie 2012 la 08:26
  Permalink

  felicitari pentru poza cu cosul din frunte… dovada ca in cap are hormoni, nu creier!

 • 2 noiembrie 2012 la 08:34
  Permalink

  @alex.Ai gresit ziarul.Comentariul tau se potrivea in fituica lui Dobidocea,fiind impotriva senatorului si pro Haralabie,sigur nu-l stergea.Sau poate chiar tu …

 • 2 noiembrie 2012 la 13:04
  Permalink

  Alinuta, iar te tai. Ai grija ca-ti iasa creierasul tau mic de pesedizta pe gaurice. Tu chiar n-ai simtul ridicolului?

 • 2 noiembrie 2012 la 17:51
  Permalink

  Cum am mai spus,oamenii astia sunt atat de indobitociti,incat chiar arata ca sunt si masochisti.Au trait atatia ani cu astia la putere,dar nu s-au saturat !Alinutza draga,voteaza linistita cu USL,n-am nimic impotriva.Voteaza fiecare in functie de cata judecata rationala are sau nu are fiecare.

 • 2 noiembrie 2012 la 20:43
  Permalink

  Harry si-a falsificat buletinul sa poata candida in urma cu cativa ani si are amenda penala cu accea ocazie.

 • 3 noiembrie 2012 la 10:26
  Permalink

  Nici na ajuns sus ca si face pe Sefu de Turma ca si axisul

 • 4 noiembrie 2012 la 10:20
  Permalink

  Toti „patatii” de pe la alte partide s-au aciuiat la PP-DD ca sa dea tunul cel mare,inca odata la borcanul cu miere,adica parlament.Daca asemenea specimene reprezinta „poporul” mai bine lipsa !

 • 5 noiembrie 2012 la 01:31
  Permalink

  Vrem senator din Valea Jiului nu vrem pe Nicula si finii sai familia Buhaescu si nevasta cu silicoane si buze false

Comentariile sunt închise.