Cea de-a treia editie a festivalului Winterfest a pregãtit anul acesta o serie de surprize pentru iubitorii de sporturi de iarnã.  În perioada 13-16 februarie 2020, Statiunea Parâng din Petrosani va deveni terenul de întâlnire a unor activitãti sportive diverse, menite sã aducã zâmbete pe buzele  tuturor  participantilor.
Festivalierii vor putea participa atât la cursuri de ski si snowboard desfãsurate în douã zile ale festivalului, la  concursuri de ski si snowboard slalom destinate atât începãtorilor, cât si celor avansati,  concursuri de sãrituri la trambulinã prin foc ski/snowboard/bicicletã, concursuri de sãrituri pe apã ski/snowboard sau concursuri de volei în zãpadã. Pentru a achizitiona bilete la festival si pentru mai multe detalii despre acesta puteti accesa: www.winterfestromania.ro
Cupa Winterfest Parâng
Cupa Winterfest Parâng este un concurs care se adreseazã iubitorilor de ski si snowboard. Competitia se va desfãsura pe pârtia Europarâng si va consta într-un concurs de ski în paralel si un concurs de snowboard în paralel. De asemenea, participantii vor avea posibilitatea sã se înscrie la una din  categoriile: Amatori sau Profesionisti, în functie de nivelul de pregãtire pe care îl au.
Pedaleazã pe zãpadã
Pe 15 februarie, iubitorii de sporturi de iarnã vor putea participa la „Pedaleazã pe zãpadã”, care este un concurs de cross country, care se va desfãsura pe drum forestier si  va presupune un traseul cu o lungime de o lungime de aproximativ 5 km prin zãpadã. Categoriile la  care se vor putea înscrie cei care doresc sã participe sunt copii (12-18 ani), adulti  (18-29 ani) sau adulti (+30 de ani).
Despre Winterfest
Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnã din România,   realizat de români pentru români, de iubitori de munte pentru iubitori de munte. Acest festival aduce împreunã muzicã  potrivitã pentru munte (Folk, Rock), muzicã de festival (Electronicã, Trap, House, Hip-Hop), cursuri deski/snowboarding pentru începãtori si avansati, concursuri de ski/snowboard si, bineînteles, un plãcut AprésSki.
Astfel, Winterfest oferã o gamã complexã de oportunitãti pe care participantii o pot accesa, fie cã sunt împãtimiti ai sporturilor de iarnã, începãtori sau, pur si simplu, iubitori de festivaluri. Scopul conceptului Winterfest este de a  dezvolta si creste acest gen de festival în România, de a oferi  publicului o gama  complexã si diversã de activitãti de iarnã potrivite tuturor nivelelor de pregãtire si preferinte. Totodatã se urmãreste si promovarea si dezvoltarea statiunilor montane din România si încurajarea  turismul montan românesc.