Preoti, cântãreti sau jurnalisti pe listele electorale din Hunedoara

Candidatii la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie au cele mai diversificate profesii, de la preot, pânã la ziaristi sau chiar interpreti de muzicã popularã.

Nu conteazã ce esti în viata de zi cu zi, ci conteazã pasiunea pentru politicã. Asa s-ar putea rezuma larga paletã de profesii pe are o au candidatii la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, din judetul Hunedoara. În total, pentru fotoliile de senatori si deputati sunt vreo 50 de candidati, iar hunedorenii chiar au de unde alege. În cursa pentru Parlament au intrat candidati de la sapte partide si aliante politice si majoritatea celor care vor sã acceadã în camera deputatilor sau Senat sunt economisti, juristi sau ingineri. Totusi, pe listele partidelor politice sunt si un interpret de muzicã popularã, un preot, un ziarist, un somer si un sef de formatie de pazã.

La sediul Biroului Electoral Judetean (BEJ) Hunedoara au depus liste complete de candidaturi Uniunea Social Liberalã (USL), Alianta România Dreaptã (ARD), Uniunea Democratã Maghiarã din România (UDMR), Partidul România Mare (PRM), Partidul Alianta Socialistã (PAS), Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD). De asemenea, un canddiat la Senat are si Partidul Popular Maghiar din Transilvania, iar în cursã s-a înscris si un independent, în Colegiul 2 Orãstie-Simeria-Geoagiu.

Carmen Cosman

 

Un comentariu la „Preoti, cântãreti sau jurnalisti pe listele electorale din Hunedoara

  • 3 noiembrie 2012 la 10:25
    Permalink

    si canta da doamne sa puna bani in cutia milei miliardari si milionari de carton nu saraci la noi ne ia statul bun de rau

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.