Primãria Petrosani monteazã parapete

 

Douã accidente mortale au avut loc în ultimele luni la Petrosani, în zona podului de la Dãrãnesti, înainte de intrarea dinspre Petrila în Petrosani.
Cele douã masini au plonjat de la peste 30 de metri în gol, de pe acel pod, iar administratia localã, împreunã cu Politia Rutierã a decis sã ia mãsuri în consecintã. Dupã ce a fost montat sensul  giratoriu, la intersectia cu Petrila, la pod se vor pune parapete.
„Suntem în procedurã de achizitie, pentru cumpãrarea a 51 de metri liniari. Am stabilit, împreunã cu Politia Rutierã din Petrosani cã este nevoie de parapeti exact ca si cei care sunt montati acum în sensul giratoriu. Montarea lor se va face de la capul podului si va fi închisã inclusiv iesirea din Cartierul Bosnea, ca sã nu se mai poatã traversa drumul”, spun autoritãtile locale de la Petrosani.  O femeie a murit în luna septembrie, dupã ce un sofer venit de pe contrasens, a lovit masina în care se afla si apoi aceasta a ricosat în gol. Un alt bãrbat din Vulcan a ajuns în stare gravã la Spitalul din Timisoara, cu multiple plãgi ce i-au pus viata în pericol, dupã ce pierdut controlul volanului, la scurt dupã incidentul în care femeia si-a pierdut viata. Si asta nu e tot, pentru cã  un alt bãrbat a murit în acelasi loc si în aceleasi conditii, în urmã cu mai mult timp, iar în 2018, o soferitã a scãpat cu viatã dupã ce a plonjat tot de pe acelasi pod, în gol.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Primãria Petrosani monteazã parapete

  • 2 decembrie 2019 la 19:39
    Permalink

    Trebuie parapeti si pe marginea drumului la ambele capete de pod .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.