Partidul dublei mãsuri?! / PP-DD criticã „ciocoii”, dar se înconjoarã de ei

A criticat dur „ciocoii” din USL sau PDL, dar i-a preluat pe unii dintre ei si chiar îi promoveazã pe listele electorale. Este vorba despre partidul lui Dan Diaconescu, PPDD, care oricum a început sã scadã în sondaje dupã telenovela Oltchim.

PPDD este acuzat cã promoveazã „ciocoii” pe care Dan Diaconescu i-a înfierat luni în sir pe toate posturile de televiziune. La nivelul judetului Hunedoara, despre PPDD se spune în mediile politice cã a scos la înaintare, pentru alegerile din 9 decembrie, nume implicate în scandaluri de rãsunet, care ar putea avea efect de bumerang. Si, în loc sã creascã în preferintele electoratului, PPDD Hunedoara s-ar putea trezi votat de doar o mânã de oameni. De exemplu, pe Colegiul  Petrosani – Petrila – Aninoasa candideazã deputatul independent Monica Iacob – Ridzi, proaspãt demisionarã din PDL, care nu o mai sustinea neconditionat cum s-a întâmplat pânã acum. Monica Ridzi este judecatã pentru fapte de coruptie, despre care procurorii DNA spun cã ar fi fost comise pe vremea în care  era ministrul al Tineretului si Sportului, iar prejudiciul calculat de anchetatori este de mai multe milioane de lei. Ridzi sustine cã, în cele din urmã, îsi va dovedi nevinovãtia, însã, cel putin pentru moment rãmâne anatema procesului aflat la Înalta Curte de Casatie si Justitie si a acuzatiilor de abuz în serviciu contra intereselor publice în formã calificatã sau fals intelectual. Tot printre candidatii PPDD din judetul Hunedoara se regãseste un alt nume implicat într-un scandal de rãsunet, respectiv Marius Cristian Vladu, fost PDL-ist notoriu tras pe linie moartã tot dupã niste dezvãluiri legate de bani publici. În 2010, într-o înregistrare fãcutã publicã, Marius Cristian Vladu – director pe atunci la Termocentrala Mintia – se lãuda cã a dat „un miliard si jumãtate” în campania electoralã. „Eu cred cã sunt sponsorul numãrul unu. Când spun sponsorul unu, spun cã am dat un miliard jumãtate în campania asta… Ai auzit bine? Pe româneste. Nu dau de la mama, îmi creez niste obligatii. Cred cã toatã lumea întelege, da? Din salariu eu nu pot, îmi este imposibil. Nu am de unde sã dau atâtia bani. Dar i-am spus omului asa: Viorele, dacã veti veni cu un candidat care sã aibã sanse reale, îti dau cuvântul meu de onoare cã fac tot ce e omeneste posibil sã-ti sprijin candidatul. Dar dacã veniti cu unul gen… si vã jur cã asa am spus – Constantinescu cu 3%, al dracu` sã fiu dacã-ti dau mai multi bani de afise, nu de bannere”, spunea Marius Cristian Vladu interlocutorilor sãi din PDL, în noaptea alegerilor pentru Colegiul 3, unde au fost alegeri partiale. A existat suspiciunea cã s-a vorbit despre bani publici care au ajuns în conturile PDL; iar imediat dupã acest scandal Vladu a fost schimbat din functie, desi acesta a sustinut cã donatiile au fost fãcute legal, iar el este o „victimã” în acest caz.

Nici candidatul la senat pe Colegiul Valea Jiului, Haralambie Vochitoiu – care este si presedintele PPDD Hunedoara – nu a fost ocolit de scandaluri rãsunãtoare, care au culminat cu excluderea lui din PSD, partid pe care l-a condus la nivelul organizatiei municipale Petrosani.

Carmen Cosman

 

10 comentarii la „Partidul dublei mãsuri?! / PP-DD criticã „ciocoii”, dar se înconjoarã de ei

 • 1 noiembrie 2012 la 03:01
  Permalink

  Cine a scris articolul asta ?
  Cu siguranta,un pupincurist(a) USL-ist !

  Răspunde
 • 1 noiembrie 2012 la 09:00
  Permalink

  Alex,daca articolul asta nu-ti place,iti recomand niste articole interesante in ZVJ,scrise pe gustul tau unde numele unei manastiri este batjocorit pentru ca este identic cu al senatorului Nicula scris NIMICULA,ca si cum as scrie eu DO(BIDO)CEA in loc de Docea,iar osanalele aduse PPDL-ului(corcitura pp-dd+pdl)nu mai contenesc iar Ridzi si Haralabie sunt deja semizei.Adevarul supara uneori.

  Răspunde
 • 1 noiembrie 2012 la 10:02
  Permalink

  Daca era un pupincurist PP-DD ist era bine ?

  Răspunde
 • 1 noiembrie 2012 la 11:36
  Permalink

  Daca tot se intereseaza Docea, la comanda Vochitoiului, de copilul din flori al lui Nicula cu Dorela, hai sa se interseze si altii de copilul lui Hary din Deva. Daciana va spune ceva? Da, daciana de la AJOFM, camd haralambos este mare sefut…Daca vedeti copilul, ca i-am vazut ieri in Deva… picatura rupta din Haralambie. Speram ca nu si la caracter, dar fizic TOT, TOT, TOT! sa-ti traiasca Haralambie, dar nu rascoli rahatul ca o sa platesti pensie alimentara, ca se supara omul care-l creste. dara daca vrei tu scandal….

  Răspunde
 • 1 noiembrie 2012 la 12:22
  Permalink

  Slogan din istorie – „Grabiti Congresul ca va moare realesul”
  Slogan actual Monica Ridzi – Noiembrie 2012 – „Grabiti votatul ca va aresteaza candidatul”

  Răspunde
 • 1 noiembrie 2012 la 16:10
  Permalink

  Vochitoiu, esti un porc. Stii foarte bine ca doamna Dorela si sotul ei Doru au infiat baietelul. Un gest nobil, pe care noi, oamenii normali il apreciem. Sa tot scrii tu si Docea ca e copilul senatoarului – sunteti niste gunoaie. Gandeste-te ce simt parintii aia cand citesc porcariile tale… de fapt nu ai cum, ca tu nu gandesti! Data viitoare ia in calcul ca tu si sluga ta sunteti incapabili sa faci asemenea gesturi de omenie!

  Răspunde
 • 1 noiembrie 2012 la 21:09
  Permalink

  Oricare solutie este mai buna decat USL,ARD,UDMR. Cine voteazacu aceste forte negre,distrugatoare tara si suflet romanesc,sa-i dea Cel de Sus toate cate merita cu prisosinta. Trebuie sa fii cel putin idiot sau las sau tradator de Romanie si romani sa votezi cu aceste starpituri, blestemat sa le fie numele in vecii vecilor,Amin!

  Chiar si reciclati,reesapati,sau cum vreti sa le ziceti,tot este mai onorant si benefic pentru viitorul tarii acesteia,sa candidezi pe listele mult-hulitului, pe nedrept, de lichelele cu ifose de intelectual, partid otevist. Are hibele si neconcordantele sale in raport cu posibilitatile reale si palpabile de refacere a Romaniei,de revenire la liman a tarii din marasmul crizei actuale provocate premeditat de mai-marii lumii,dar totusi,programul economic al PPDD, cel putin creaza sperante – nu neaparat iluzorii- in sufletele romanilor si asta conteaza enorm ptr. starea de spirit a romanilor care in ultimii ani si-au pierdut aproape total sperantele de mai bine,datorita ticaloasei si criminalei clase politice si financiare care ne jefuieste de 22 de ani pana si sufletele noastre, nu numai bogatile cu care care ne-a harazit Cel de Sus!

  Răspunde
 • 1 noiembrie 2012 la 21:22
  Permalink

  daca ajunge boratu’ ala presedinte, va recomand sa parasiti tara.

  Răspunde
 • 2 noiembrie 2012 la 01:33
  Permalink

  mancurtizarea voastra a ajuns la un nivel ridicat.va urez succesuri!

  Răspunde
 • 2 noiembrie 2012 la 01:35
  Permalink

  Alina,ai probleme la mansarda,ma intreb ce varsta ai :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.