COMUNICAT DE PRESA

Noi, parlamentari, primari, alesi locali si judeteni din cadrul Organizatiei Judetene a PSD Hunedoara, am primit cu profunda dezamagire declaratiile facute recent in spatiul public de catre domnul Sorin Adrian Vasilescu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara si vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Hunedoara.
Vehementa cu care sunt aruncate verdicte si ultimatumuri in aceste zile ne determina sa luam atitudine.
Domnule Vasilescu,
Credeti ca sunteti in masura sa stabiliti cine si ce capacitati profesionale are. Daca este asa, incepeti cu dumneavoastra! Ce realizari notabile ati punctat ca sef de institutii deconcentrate, ca si consilier judetean, ca prefect sau vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, functii in care ati ajuns cu sustinerea si sprijinul neconditionat al PSD?
Credeti ca aveti dreptul sa cereti demisii, dumneavoastra, care ati demisionat deja de trei ori din functia de vicepresedinte al CJ Hunedoara, dar inca ocupati aceasta functie?
Credeti ca vocea dumneavoastra este mai importanta ca a celor care au muncit si au demonstrat loialitate fata de colegi? Va inselati! Daca ati uitat, va reamintim ca actuala conducere a PSD Hunedoara a reusit cele mai bune performante electorale inregistrate vreodata in judetul Hunedoara, clasand organizatia pe locul I in Transilvania.
E adevarat, ne-am fi dorit sa va vedem activ in aceasta campanie, dar absenta dumneavoastra ne-a aratat tuturor ca „jucati” de mult timp impotriva echipei alaturi de care sustineti ca ati ramas. Daca ati avea onoare, astazi ar trebui sa va prezentati atat demisia din functia de vicepresedinte al CJ Hunedoara, cat si din PSD.
Solicitam forurilor statutare ale PSD sa ia in calcul analiza activitatii dumneavoastra politice, dar si profesionale.
Domnule Vasilescu,
Ati ascultat, ati analizat, ati asteptat. Si cam atat…

2 comentarii la „COMUNICAT DE PRESA

 • 26 noiembrie 2019 la 18:44
  Permalink

  Nu am vazut sau auzit ca domnul Sorin Vasilescu sa fi facut ceva pentru Valea Jiului dar mai ales pentru judet . Respect pentru politiceni ca Cristian Resmerita si Costel Avram care au facut si face multe pentru Valea Jiului !

  Răspunde
 • 27 noiembrie 2019 la 07:47
  Permalink

  in 20 ani max garantez disparitia fsn , alias psd. sper sa dispareti de pe scena politica. pacat ca unii tineri, pe sistem dragnea, inca mai sustin fsn. pana nu moare generatia ’50-’80, nu va fi libera Romania.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.