Politistii hunedoreni au promovat profesia de politist, în cadrul proiectului partenerial ”Ziua Stafetei”, încheiat cu Scoala Gimnazialã „Dr. Aurel Vlad” din Orãstie.
Astfel, la sfârsitul sãptãmânii trecute, politistii din cadrul  Politiei Municipiului Orãstie a primit vizita unor elevi ai claselor gimnaziale ale Scolii Gimnaziale „Dr. Aurel Vlad” din Orãstie, în cadrul proiectului partenerial „Ziua Stafetei”,  ajuns, deja, la cea de-a cincea editie.
Proiectul îsi propune promovarea profesiei de politist în rândul tinerilor, apropierea de cetãtean, dar si  încurajarea alegerii unei cariere în domeniu. Prin activiãtile derulate de politisti, elevii au avut ocazia de a observa o parte din munca migãloasã a criminalistilor, a unor echipajele rutiere, de ordine publicã si de prevenire a criminalitãtii si au fãcut cunostintã cu echipa de conducere a subunitãtii. Elevii au pus întrebãri legate de metodele de lucru, dotãrile politistilor si, mai ales, de modalitatea de admitere în scolile M.A.I.