O minorã din Orãstie si o femeie din Vulcan, dispãrute de acasã

O fatã minorã si o femeie, una din Orãstie si cealaltã din Vulcan sunt cãutate de politie, dupã ce au dispãrut de acasã. Ambele cazuri de disparitie au fost semnalate marti, iar politistii au demarat deîndatã o serie de activitãti investigative si de cãutare, în vederea depistãrii celor douã persoane, cu privire la care a fost solicitatã si mãsura urmãrii nationale.
În primul caz,  Politia Municipiului Orãstie a fost sesizatã de o femeie din localitate despre faptul cã fiica sa, IOANI MANUELA SÂNZIANA (foto), în vârstã de 14 ani, a  plecat de la domiciliu, în jurul orei 06:30, spre locuinta unei colege, de unde cele douã urmau sã se deplaseze la scoalã (unde, însã, minora nu a mai ajuns).
Femeia a precizat cã are cunostintã despre faptul cã minora tine legãtura cu un bãiat (la care crede cã se aflã) si cã a primit mai multe mesaje telefonice de la fiica sa, în care aceasta îi comunicã cã “este bine”.  Semnalmentele minorei sunt urmãtoarele: înãltime:1,57 cm., talie potrivitã, ochi verzi, pãrul scurt, roscat – mov.  În momentul plecãrii voluntare de la domiciliu, aceasta purta pantaloni tip trening (negri), bocanci negri si geacã neagrã. Mentionãm faptul cã minora nu a mai plecat voluntar de acasã fãrã a-i comunica mamei sale unde se aflã.
În cel de-al doilea caz,  Politia Municipiului Vulcan a fost sesizatã de un bãrbat cu privire la faptul cã, în data de 18.11.2019, concubina sa, BOLOCAN ANA (foto), în vârstã de 41 de ani, a plecat în jurul orei 09:00 de acasã, pentru a face curãtenie pe scara unui bloc de locuinte din municipiul Vulcan si nu a mai revenit la domiciliu.
Concubinul femeii a afirmat cã este posibil ca aceasta sã fi plecat în municipiul Bucuresti  (dar nu a fost în mãsurã sã comunice adresa sau alte date ce ar putea conduce la depistarea femeii).
Femeia prezintã urmãtoarele semnalmente: înãltime 1,65 metri, pãr scurt roscat, fatã rotundã, ochi cãprui, fãrã semne particulare, greutate  circa 50 kg. La data plecãrii, femeia era îmbrãcatã cu o geacã de culoare galben-mustar si pantalon tip blue-jeans, de culoare albastru deschis.
Politistii continuã activitãtile necesare depistãrii celor în cauzã  si le solicitã celor care detin informatii utile anchetei, sã se adreseze celei mai apropiate unitãti de politie sau sã apeleze numãrul unic de urgentã 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.