Complexul Energetic Hunedoara ar putea avea un nou director general,  dupã ce liberalii au  si cerut demisia lui Samuel Dioane.
Favorit la acest fotoliu este liberalul Eusebiu Bebi Durbacã, consilier local în cadrul forului de la Petrosani si inginer sef la mina Livezeni. L-am gãsit la iesirea din minã, acolo unde a însotit o  delegatie ce a intrat sub pãmânt, moment în care a si vorbit despre o astfel de functie la care ar putea sã ajungã.
„La momentul  actual sunt inginer sef productie la Mina Livezeni si sunt doar discutii, chiar bârfe, la acest moment. Nu este un post pe care sã ti-l doresti neapãrat si sã lupti pentru el. Noi ne facem, deocamdatã, treaba  aici”, a precizat Eusebiu Bebi Durbacã, inginer sef productie la Mina Livezeni.  Sunt discutii în cadrul Complexului Energetic Hunedoara si fostului director Samuel Dioane i se imputã, de cãtre liberali, insolventa. Pentru asta senatorul Cristian Resmeritã a si reactionat recent si i-a luat apãrarea lui Dioane, însã, discutii cu privire la înlocuirea lui Dioane cu Durbacã se poartã în aceste zile la CEH.
Diana Mitrache