Rãtãcit dupã ce a plecat la cules de ciuperci

Omul a plecat sã culeagã ciuperci în Grãdistea de Munte si s-a rãtãcit în zona Vîrtoape-Valea Micã, iar când a vãzut cã nu are nici o sansã sã gãseascã drumul si s-a lãsat întunericul, a sunat la 112.
Bãrbatul rãtãcit are 78 de ani si nu reusise sã dea prea multe indicii despre zona în care se aflã pentru cã i se descãrcase bateria telefonului.  În cãutarea si  salvarea sã au plecat jandarmii din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Costesti si Grãdistea de  Munte-Sarmizegetusa Regia, dar si un militar aflat în timpul liber din cadrul aceluiasi post de jandarmi montani.
”Jandarmul care a pornit cu auto proprietate personalã în cãutarea acestuia a reusit sã îl gãseascã la aproximativ 6 kilometri de Valea Aninesului. Numitul C.I.  a fost transportat la Scoala Primarã din localitatea Grãdistea de Munte, unde a fost solicitatã si o ambulantã, în vederea acordãrii sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panicã în care acesta se afla”, informeazã IJJ Hunedoara. Dupã ce a primit ajutor de la medici, omul a fost dus acasã de jandarmi, în localitatea Grãdistea de Munte.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.