Cam asa pot fi descrise relatiile dintre unii oameni politici, care numai la nivel declarativ se iau de reverele hainei de politician, pentru ca mai apoi, de doua  ori pe luna, sa se intalneasca intr-un cadru intim, numai de ei stiut.  Din armata fratilor care vor binele lumii intregi si instaurarea unei noi ordini mondiale mai fac parte numerosi avocati, medici, sefi de pe le deconcentrate, oameni de afaceri, in general cine are bani sau influenta.

Cum functioneaza reteaua de socializate dintre ei, asta numai cineva din interior o poate sti.  Pe site-ul Marii Loji Masonice a Romaniei, la partea legata de aderare, te intampina un citat: ”Daca vrei sa devii mason sa te uiti bine in sufletul tau, sa vezi cat de mult crezi in Dumnezeu si daca esti un om bun. Daca este asa inscrie-te in masonerie ca sa devii un om si mai bun”, uitandu-se niste virgule destul de importante.  Dupa care, conform articolului 125 ”extras din Constitutia Marii Loji Nationale a Romaniei, votata si aprobata in plenul Conventului Anual, din data de 29 Octombrie 6011” (?!): ”Nimeni nu poate deveni Francmason inainte de a implini varsta de 21 de ani cu exceptia fiilor de masoni care pot fi initiati dupa implinirea varstei de 18 ani.   Adevaruri usturatoare pentru fratii masoni? In cartea ”Viitor cu cap de mort”, scrisa de Radu Cinamar, un autor care a fost interzis in Romania ultimilor ani, un mason cu greutate face marturisiri din cele mai sumbre, legate de adevarata misiune a ordinului din care face parte.

“Ne intereseaza, asadar, sa cream cat mai multe astfel de „cercuri vicioase”, in baza lor am construit societatea moderna, am format asa-zisa „celula a societatii”, adica familia, pe care am legat-o strans in lantul unor interminabile dependente: serviciu, casa, confort, masina, imprumuturi la banca, obligatii contractuale pe perioade foarte lungi de timp, care uneori se intind la una sau doua generatii din familia respectiva. (…) Am permis astfel tehnologiei si inventicii sa capteze masele de oameni prin anumite mijloace a caror lipsa ni s-ar parea acum sinonima cu o catastrofa: televiziunea, telefonul, computerul. Ideea noastra a avut un succes enorm, deoarece pe langa crearea dependentei populatiei fata de aceste mijloace tehnologice, ne-a oferit totodata si controlul difuzarii informatiei.  In prezent, datorita caracteristicilor vremurilor pe care le traim… …informatia detine primul loc in ceea ce priveste „armele” cu care actionam in lume. Pasul urmator a fost simplu de intuit: controland mijloacele si institutiile mass-media, controlam implicit continutul si calitatea informatiei. De aceea, unul dintre obiectivele de baza a fost acela de a obtine controlul asupra celor mai mari trusturi de presa, radio si televiziune din lume. Unul dintre scopurile noastre principale a fost acela de a stopa proliferarea oamenilor pe planeta. Mai mult chiar, trebuia sa micsoram drastic populatia globului. Pentru aceasta aveam nevoie de metode care sa ucida in timp scurt un numar foarte mare de oameni. Am finantat proiecte de cercetare ultrasecrete pentru producerea unor virusi extrem de virulenti. Unele experimente au dat gres, altele insa ne-au multumit prin rezultatele obtinute… Daca ceva sau cineva se opune, nu poate rezista mult timp impotriva noastra. Dupa cum iti spuneam, „armele” noastre nu sunt niciodata prezentate pe fata. Dimpotriva, ele imbraca mai mereu o haina profund umanitara, dar apasa pe acele puncte slabe pe care tot noi le-am creat in sistem si care in marea lor majoritate nu sunt cunoscute de populatie”, se specifica in cartea lui Cinamar. Atunci cand mai apare totusi cineva care urmareste sa ne atace si sa prezinte realitatea actiunilor noastre celor care nu o cunosc, avem multiple mijloace de „linistire” a lui. Replicile noastre sunt atunci bine gandite si au la baza o fina cunoastere a psihologiei umane. Ele incep aproape totdeauna prin lansarea unei stiri false, negative, despre acea persoana, pentru ca dupa cum iti spuneam, controlam foarte bine sectorul de difuzare a informatiei prin mass-media. Sa presupunem ca stirea apare in cateva ziare, care sunt distribuite in toata tara.

Cititorii afla in acest fel despre acea stire falsa, care este negativa. Chiar daca a doua zi sau in zilele urmatoare aceasta este vehement contrazisa sau chiar daca apare o dezmintire, faptul a fost deja consumat, in primul rand, nu este deloc obligatoriu ca cel care a citit stirea falsa sa mai citeasca a doua zi si dezmintirea, ramanand in acest fel cu o idee negativa despre persoana respectiva, chiar daca acea idee este falsa. (…) Sa luam ca exemplu tara ta Romania. Aici  ne-am instalat oamenii cu o mare usurinta, deoarece am stiut sa speculam trecerea de la un regim totalitar, ale carui baze tot noi le-am pus, la o aparenta libertate de actiune. Am intuit corect, de pilda, lacomia si lipsa de scrupule care apar la omul supus mult timp diferitelor temeri si privatiuni.  Dupa Revolutia din tara voastra nu am avut altceva de facut… …decat sa asteptam si sa incurajam dezastrul economic, dar mai ales coruptia si tentatia romanului in fata stralucirii banului. Dupa o lunga perioada de privatiuni si lipsuri de tot felul care i-au provocat o mare suferinta, era de asteptat ca el sa cedeze foarte repede in fata tentatiilor care apareau. ªi intr-adevar, aproape toti au cazut in aceasta plasa. Atunci am inceput sa actionam si din punct de vedere politic. Nu-ti face griji, e o metoda pe care o aplicam in aproape toate statele. Trebuia sa fim  siguri ca principalele posturi din Parlament si Guvern sunt ocupate de oameni in varsta, multi dintre ei cu un caracter slab, usor de manipulat. Celor care erau maturi si dinamici le-am cultivat cu grija latura orgolioasa a fiintei si mai ales sentimentul inselator al puterii, care in cazul lor nu reprezenta totusi o caracteristica dominanta de adevarati conducatori, in acest fel am exacerbat in ei egoismul, meschinaria si ipocrizia. Era necesar sa avem in posturi-cheie oameni care pot fi tentati destul de usor cu afaceri oneroase, care in acelasi timp ar face orice pentru a-si pastra postul si functia, in mare parte am reusit.  Interesul nostru este acela de a crea diferente foarte mari intre paturile sociale… …adica oameni foarte bogati si oameni foarte saraci, pe cat posibil fara elementul de intermediere si sustinere, care este patura mijlocie, intretinem astfel o stare sociala generala prin care omul sa-si inchipuie ca trebuie sa faca fata unui asalt continuu, ca trebuie sa se lupte mereu fie pentru a-si asigura traiul de zi cu zi, fie pentru a-si spori si mai mult averea. Aceasta stare de spirit incordata si foarte agitata alimenteaza sentimentul de frica si atata timp cat exista frica, nu isi poate face loc linistea, impacarea, relaxarea si nici spiritualitatea. De aceea suntem interesati sa obstructionam tot ceea ce ar putea conduce spre bine, armonie si credinta religioasa veritabila, deoarece altfel controlul si puterea noastra nu mai sunt eficiente.

Adevarata influenta o exercitam prin intermediul creditelor uriase cu care obligam practic diferitele guverne ale lumii sa actioneze in domeniul economic – si prin aceasta in cel social – dupa cum dorim noi. Acesta este, de fapt, scopul principal pentru care am infiintat cele doua mari organisme financiare ale lumii: Banca Mondiala si Fondul Monetar International (FMI). (…)  Nu e mai putin adevarat ca si elita noastra… …marii Illuminati, aplica procedee secrete de influentare si determinare a unor efecte precise in planul fizic. Dar totusi suntem stanjeniti si de multe ori chiar impedicati in unele dintre planurile noastre de catre fortele opuse noua, uneori aceste forte fac parte din cele pe care oameni le numesc “extraterestre”… De aceea este important sa atragem in randurile noastre o persoana care deja detine anumite puteri remarcabile. Unele persoane, care se opun cu multa forta planurilor noastre, cunosc adevarul in ceea ce ne priveste. Pentru ca metodele obisnuite de anihilare actioneaza mai greu in astfel de cazuri am adaugat un artificiu: anumiti venerabili pe care noi ii alegem mai ales din esalonul doi prezinta lumii unele aspecte despre organizatia noastra, utilizand pentru aceasta mijloacele mass-media pe care noi le stapanim. Ei dau interviuri si scriu cateva carti sau articole in care sunt expuse unele aspecte adevarate, dar inofensive, despre structura si activitatea nostra. S-a mers pe principiul de a strecura o parte de adevar si patru parti de minciuna, in amalgamul de date care este prezentat exista deci si ceva adevar, pe care oricum noi nu-l puteam contesta, dar care apare astfel in fata lumii ca fiind expus de insisi membrii organizatiei.

Fireste, acele adevaruri sunt imbracate si impanate ele insele cu minciuni,  astfel incat nimeni sa nu mai inteleaga mare lucru si, ca urmare, sa abandoneze interesul pentru cercetarea subiectului. …. in ultimii cincisprezece-douazeci de ani am inceput sa iesim discret in evidenta afirmand cate o frantura de adevar amestecat cu multe alte minciuni. Trebuie sa cream impresia ca ii ajutam pe oameni, ca suntem langa ei la “necaz si suferinta. Directiile noastre de actiune, in special prin intermediul oamenilor politici, sunt acelea de a simula un interes major pentru problemele sociale curente, pentru necazurile omului – provocate mai ales de recesiunea economica mondiala dirijata de organizatia noastra – si, prin intermediul „zilierilor” de care ti-am vorbit si a  ajutoarelor acestora, sa inoculam ideea ca ne intereseaza foarte mult aceste aspecte si ca luptam pentru imbunatatirea lor.  De fapt, tot acest „spectacol”… …este numai pentru a castiga increderea maselor populare pentru ca, la momentul cel mai potrivit si in conjunctura cea mai buna sa luam in stapanire conducerea politica si economica a intregii planete prin instituirea unui guvern unic mondial, aflat sub controlul nostru direct si total. Trebuie deci sa castigam cat mai mult increderea maselor de oameni, pentru a crea iluzia unei esalonari firesti a evenimentelor care vor urma, a crizei mondiale teribile si pentru a iesi astfel la suprafata in chip de salvatori ai omenirii, deoarece avem resursele financiare care sunt necesare pentru a realiza aceasta, in principiu,  sarcina nu este chiar asa dificila, deoarece vigilenta maselor populare este deja mult slabita de alte modalitati pe care le aplicam de mult timp cu succes: rutina zilnica a  serviciului, programele de televiziune structurate in asa fel incat sa inoculeze in subconstientul oamenilor atitudinea pasiva si lipsa opozitiei si a discernamantului, hrana chimizata, stupefiantele, bolile de tot felul.”

Anamaria  NEDELCOFF