Carmen Hãrãu (PNL):  „Prima ordonantã a Guvernului Orban rezolvã problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!”

Senatorul PNL Carmen HÃRÃU îl felicitã pe Ludovic Orban care se tine de promisiune si prima ordonantã a noului guvern este legatã de rezolvarea problemelor minerilor din Valea Jiului, abandonati si umiliti de PSD:
„Personal, tin sã-i multumesc lui Ludovic Orban pentru cã primul act al noului guvern este o ordonantã de urgentã  pentru aplicarea unor mãsuri de protectie socialã acordatã persoanelor disponibilizate prin  concedieri colective  efectuate în baza planurilor de disponibilizare de Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului S.A. si Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A.. Ce altã dovadã mai clarã de normalitate mai poate da acest guvern, când el îsi începe activitatea  exact cu cea mai stringentã problemã din zona  mineritului. Sute de mineri au stat cu sufletul la gurã, în bezna subteranului, iar acum pot respira usurati pentru cã Guvernul a luat o decizie justã pentru ei si familiile lor! Stiind cã Ludovic Orban nu doar vorbeste, ci se tine de cuvânt, am astãzi toatã încrederea cã acest guvern va reusi în tot ceea ce si-a propus! Oare cine nu stie sau nu bãnuieste pe ce dezastru financiar se aseazã noul Guvern, dupã 3 ani de prãpãd PSD-ist? 29 de  miliarde de lei lipsesc de la buget numai în primele 10 luni si peste 8 miliarde de lei trebuie sã fie trimisi urgent la nivelul  administratiilor locale,  pentru a nu se ajunge la situatia nepermisã ca primãriile sã punã lacãtul pe usã!  Rectificare  bugetarã pe 2019, bugetul pe anul 2020, repornirea santierelor de investitii  publice, educatia,  sãnãtatea, industria si  multe altele sunt provocãri la care Guvernul Orban  trebuie sã facã fatã în numai câteva luni, adicã ceea ce PSD a distrus în ani de zile. Dupã ce Guvernul va depãsi aceastã perioadã extrem de dificilã, am toatã încrederea cã prim-ministrul Orban si ministrii din zona  economicã vor veni la Hunedoara si, împreunã, vom gãsi solutii pentru a evita prãbusirea Complexului Energetic Hunedoara si pentru  a revitaliza economic aceastã parte de tarã.”
Eleonora-Carmen HÃRÃU
Senator PNL

Un comentariu la „Carmen Hãrãu (PNL):  „Prima ordonantã a Guvernului Orban rezolvã problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.