Tribunalul Hunedoara are doi presedinti noi la Sectia Civilã, dupã ce prin Hotãrârile nr. 813 si  nr. 814 ale Sectiei pentru judecãtori ale Consiliului Superior al Magistraturii, a fost numitã în functia de presedinte a Sectiei I Civilã a Tribunalului Hunedoara doamna judecãtor Conta Mihaela Aurelia si în functia de presedinte a Sectiei a II-a Civilã de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Hunedoara doamna judecãtor Iftimus Adina Camelia.

Doamnele judecãtor au fost numite în aceste functii pentru o perioadã de 3 ani.

Doamna Iftimus Adina Camelia si-a început activitatea de judecãtor în anul 1998 la Judecãtoria Timisoara apoi a fost judecãtor la Judecãtoria Hunedoara, Judecãtoria Deva iar din 15.07.2009 pânã în prezent la Tribunalul Hunedoara.

În perioada 2006-2009 a ocupat functia de vicepresedinte la Judecãtoria Deva.

Doamna Conta Mihaela Aurelia si-a început activitatea de judecãtor în anul 1998 la Judecãtoria Gurahont apoi a fost judecãtor la Judecãtoria Deva, Judecãtoria Hateg iar din noiembrie 2003 pânã în prezent la Tribunalul Hunedoara.

Din anul 2009 a ocupat  functia de presedinte a Sectiei Civile(în prezent Sectia I Civilã) a Tribunalului Hunedoara iar începând cu 23.10.2012 a fost reînvestitã în aceastã functie.

Astfel la Tribunalul Hunedoara functia de:

-Presedinte este ocupatã de doamna  judecãtor Sturza Livia Daniela,

-Vicepresedinte este ocupatã de domnul  judecãtor Rogoveanu Ion

-presedinte Sectie Penalã este ocupatã de doamna  judecãtor Timisan Carmen Mihaela

-presedinte Sectie I Civilã este ocupatã de doamna  judecãtor Conta Mihaela Aurelia

-presedinte Sectie Litigii de muncã si asigurãri sociale este ocupatã de doamna judecãtor Tãnãsescu Irina

-presedinte Sectie a II-a Civilã de contencios administrativ si fiscal este ocupatã de doamna judecãtor Iftimus Adina Camelia.

Marius MITRACHE