Individul se bucurã de oarecare libertate fatã de arestul la domiciliu, dat fiind faptul cã  magistratii au stabilit cã poate fi cercetat penal sub control judiciar. Bãrbatul si-a bãgat sotia în spital în urma unei bãtãi.
Procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani au cerut instantei sã-l trimitã dupã gratii pe vulcãneanul de 31 de ani, care si-a agresat sotia în urma unui conflict izbucnit la locuinta lor. Judecãtorii au decis cã este suficient  sã-l plaseze în arest la  domiciliu, însã suspectul a cerut si revocarea acestei mãsuri.
B. Valentin a avut câstig de cauzã iar instanta a decis sã-l plaseze sub control judiciar pe o perioadã de 60 de zile. Tânãrul nu are voie sã comunice cu mai multi membri ai familie sale, sã nu pãrãseascã tara si sã nu detinã, sã foloseascã ori sã poarte arme.  Conform anchetatorilor, bãrbatul si-a lovit sotia de 23 de ani  cu pumnul în fatã. Femeia a fost lovitã atât de rãu încât medicii din Vulcan au cerut sã fie transferatã la Spitalul de Urgentã din Petrosani. Dupã agresiune, politistii din Vulcan au decis si sã-i ridice cele trei arme de foc detinute legal, dar au emis si un ordin de protectie provizoriu pe numele sãu. Bãrbatul este cercetat pentru violentã în familie si riscã sã ajungã dupã gratii dacã va fi gãsit vinovat.
Maximilian Gânju