Furtuna a fãcut ravagii în Hunedoara

Cinci masini au fost avariate în orasul Hunedoara, dupã ce bucãti din acoperisurile unor blocuri au fost smulse de vânt si au cãzut peste autoturisme. Pompierii au mai intervenit, în noaptea de marti spre miercuri, pentru îndepãrtarea unor copaci cãzuti pe carosabil, care au blocat un drum.
Potrivit ISU Hunedoara, din cauza copacilor pusi la pãmânt de vântulputernic a fost blocat drumul care leagã localitãtile Pestis si Almas.
”Noapte albã pentru cetãtenii municipiului Hunedoara. Din cauza fenomenelor meteo periculoase, manifestate prin vânt puternic, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie în municipiul Hunedoara au fost avariate 7 acoperisuri, 5 autoturisme si a fost blocat drumul ce leagã localitatea Pestis de localitatea Almas. Pânã la aceastã orã s-a restabilit circulatia dintre cele douã localitãti si s-au asigurat zonele unde acoperisurile au fost afectate”, a transmis ISU Hunedoara.
Potrivit acestuia, 11 pompieri militari cu trei autospeciale au intervenit  pentru îndepãrtarea efectelor furtunii. Judetul s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de vânt puternic, cu viteza la rafalã de 120-140 km/h în zona de munte, cota peste 1800 metri. O nouã avertizare Cod portocaliu de vânt de pânã la 140 km/h a fost emisã miercuri dimineata de meteorologi pentru zona de munte a judetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.