Evenimente sociale pentru studenti

Dincolo de aspectele educationale, de perfectionare si cercetare, studentii u Universitãtii din Petrosani sunt implicati în activitãti sociale si de recreere.
Douã actiuni destinate studentilor vor avea loc, la finalul acestei luni, mai exact este vorba de Miss UPET si Balul Basarabenilor.
“Avem în acest an organizate douã baluri ale bobocilor. Unul organizat de Liga Studentilor din Petrosani în data de 27 noiembrie la Teatrul I D Sîrbu si ne bucurãm cã studentii nostri continuã aceastã traditie a balului bobocilor. Studentii basarabeni nu fac chiar un bal al bobocilor ci aleg un miss si mister în cadrul unei actiuni cultural artistice în care cuprind si aceastã sectiune. Balurile sunt un prilej de a se cunoaste mai bine bobocii, de a se integra în activitatea studenteascã. Am demarat un an universitar atât din punct de vedere al cursurilor, laboratoarelor si seminariilor si din punct de vedere cultural, artistic si al distractiilor care sunt elemente specifice vârstei studentiei” a declarat prof. univ, dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universitãtii Petrosani.  Cele mai curajoase dintre studentele Universitãtii din Petrosani vor  concura pentru titlul Miss UPET, moment ce se bucurã de un real succes în rândul  studentilor care doresc sã fie alãturi de colegele lor de facultate. Actiunea si-a propus sã contribuie la stimularea creativitãtii tinerilor, facilitarea promovãrii lor si implicit a învãtãmântului din Petrosani.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.