Oportunitãti de afaceri, la Lupeni

Pe site-ul Primãriei Lupeni, autoritãtile locale au pus la dispozitie  investitorilor interesati de zonã o bazã de date cu terenuri si constructii aflate în proprietatea  municipalitãtii, dar si informatii despre cãile de acces, în si dinspre Lupeni.
Potrivit primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã, existenta infrastructurii dimensionate pentru marea industrie,  existenta terenurilor si a halelor  industriale pretabile pentru orice tip de investitie, dar si forta de muncã  constituie un bun motiv pentru alegerea Municipiului  Lupeni ca loc de realizare a unei noi investitii. De asemenea, rutele de acces care leagã Municipiul Lupeni de principalele orase ale României si implicit ale Europei sunt  modernizate.
“Prin intermediul DN 66 A (E79) se asigurã accesul cãtre sudul si estul României dar si cãtre centrul si vestul tãrii.Distanta micã pânã la  autostrada A1 faciliteazã accesul inclusiv cãtre Europa ca de altfel si cãtre principalele orase ale României.Calea feratã, electrificatã asigurã de asemenea accesul cãtre orice  destinatie. Existenta aeroporturilor  internationale Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Craiova aflate la o distantã convenabilã permite un acces facil”, aratã Lucian Resmeritã.
Pentru realizarea unor investitii,  primarul Municipiului Lupeni spune cã poate pune la dispozitia investitorilor terenuri, hale industriale sau alte tipuri de clãdiri pretabile acestora, iar locatii propuse de municipalitate, aflate în domeniul public sau privat, sunt clar  delimitate pe site, inclusiv cu foto si suprafatã, astfel încât investitorii interesati de zonã sã aibã cât mai multe informatii disponibile.

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.